MERENNEITOPÄIVÄ


Nyt sinäkin voit oppia uimaan kuin oikea merenneito ja ahti!

Merenneitopäivässä riittää touhua ja toimintaa koko päiväksi! Pääset kahdesti uimaan merenneito Meledan opastuksella. Uintien välissä askarrellaan omat merenneitokorut tai asusteet.

Merenneitopäivässä opetellaan merenneitopyrstön turvallinen käyttö

Merenneitouinti vahvistaa vedessä liikkumisen taitoja. Erityisesti sukeltaminen ja delfiinipotkut tulevat tutuiksi. Harjoittelemme myös pyrstön kanssa vedessä tehtäviä temppuja sekä merenneitotaitoja, kuten kuplapusuja. Uiminen on taatusti hauskaa!

Turvallisuussyistä merenneitopäivään osallistuminen edellyttää 50 metrin uimataitoa sekä sukeltamisen tulee olla hallussa.

Merenneitopäivä on suunnattu siis kaikille uimataitoisille 7-13 vuotiaille lapsille!

Meidän kautta voit varata lounaan ravintola Factorysta leiripäiväksi hintaan 10€. Factory sijaitsee samassa rakennuksessa Keilaniemi Spa:n kanssa.

Varustus

Pyrstön lisäksi merenneidot ja ahdit tarvitsevat ylleen uimapuvun. Meiltä saat lainaan merenneidon pyrstön sekä monoräpylän päivän ajaksi. Kurssille voi osallistua myös omalla pyrstöllä!

Sukelluksia varten on hyvä olla uimalasit, mikäli sinulla ei niitä vielä ole, voit ostaa ne Keilaniemi Spa:sta hintaan 20€.

Kaikki kurssille osallistujat saavat 15% alekoodin pyrstön ostoa varten. Pyrstön voi tilata meidän verkkokaupan wellshop.fi kautta. Pyrstöön kuuluvat monoräpylä sekä pyrstökangas.


Ole rohkeasti yhteydessä meihin, jos sinulla herää jotain kysyttävää!


Nähdään merenneitoilun merkeissä!


Löydät kaikki merenneitopäivät TÄÄLTÄ.

Kysyttävää liittyen uintikursseihin tai muuhun uintitoimintaan? 

Kirjoita viesti alle. Vastaamme sinulle pikimmiten.