Uimahalliin meno keskellä talvea tuo lämmön tunteen sekä keholle että mielelle. Sporttaamon hallia suunnitellessa olemme pitäneet tämän mielessä ja tätä visiota toteutamme tälläkin hetkellä remontin muodossa. Uimaharrastus ei ala vasta altaalta tai lopu sieltä noustessa. Siihen kuuluu kosteasta ilmasta nauttiminen sekä löylyissä rentoutuminen.

Suosittelemme tutustumaan varsinkin meidän uusiin uintikursseihin, jotka on nyt mahdollista järjestää lisätilan johdosta. Löytyy Core Swim-kurssi, joka yhdistelee altaassa ja altaan reunalla liikkeitä keskivartalolle. Tämä sopii kenelle tahansa uimataitoiselle, keskivartalonsa kunnosta välittävälle aikuiselle. Toisena uutuutena tulee naisten oma uintiryhmä Joutsenet. Siellä naiset pääsevät irti arjesta uinnin ja yhdessä olon avulla.

Vanhat kurssit palvelevat yhtä hyvin kuin ennenkin ellei jopa paremmin. Nimet ovat kokeneet kevyen muutoksen, mutta sisällöt on kohdallaan. Varsinkin lapsille on valittavissa juuri se omaan tasoon sopiva kurssi monista vaihtoehdoista. Uutuutena olemme myös järjestämässä kevään mittaan tapahtumia. Näistä lisää ensi vuoden puolella. Voimme kuitenkin kertoa, että suunnitteilla on muun muassa kynttiläuinteja. Jos sinulle tulee mieleen joku tapahtuma, johon haluaisit osallistua, otamme mielellämme ideoita vastaan!

Lajin valitsemisessa sinua auttaa Sporttaamon henkilökunta. Ole ennakkoluulottomasti yhteydessä, koska apua on tarjolla!

Kysyttävää liittyen uintikursseihin tai muuhun uintitoimintaan? 

Kirjoita viesti alle. Vastaamme sinulle pikimmiten.