Alkaa 

Sijainti

Nousu Wellness Spa, Keilaranta 4, Espoo

Aikataulu

SUNNUNTAISIN 22.3.-24.5. klo 09:30-10:00 (EI UINTIA 12.4. eikä. 10.5.)

Harjoituskerrat

8

Hinta

180€

Kurssin järjestäjä

Nousu Wellness / Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 5.4.2020

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

perheuinti (1-2v lapsi)

Taso

alkeet

Ryhmäkoko

10 lasta

Sporttaamon EasySwim-konseptiin kuuluvien uimakoulujen avulla uimataidon oppiminen on helpompaa ja hauskempaa!

EASYSWIM FAMILY 1-2v -ryhmässä lapsi on EasySwim- liivi päällä yhdessä vanhemman kanssa syvässä altaassa. Tehtäväpisteiden (veteen hyppääminen/pintautuminen/esineeseen turvautuminen/kelluminen/alkava uimataito) ohella tunnelmaa ja iloa tuovat laulut ja yhteisleikit. Tavoitteena on tutustuttaa lapsi monipuolisesti veden elementtiin ja vedessä myös itsenäisesti toimimiseen tutun aikuisen läheisyydessä. Harjoitteilla tähdätään ensisijaisesti vesiturvallisuuteen ja mukavaan yhteiseen harrastukseen.

HUOM! Keilaniemen Spa:ssa olevalle kurssilla kurssimaksu sisältää toiselle vanhemmalle oikeuden käyttää kuntosalia uimakoulun aikana. Jos haluat hyödyntää edun, ole meihin yhteydessä sähköpostitse (info@sporttaamo.fi) ennen kurssin alkua. 


Yleisemmin EasySwim:stä:

Lapset aloittavat uimakoulun ensimmäisestä tunnista lähtien syvästä vedestä. Syvässä vedessä uiminen tarjoaa lapselle monia etuja, se takaa haastavamman ja motivoivamman ympäristön sekä varmistaa riittävän suuret toistomäärät. Turvallisuus taataan tähän tarkoitukseen suunnitellulla EasySwim Pro -uinninopetuspuvulla. Puku antaa lapselle oppimiseen tarvittavaa itsevarmuutta ja nopeuttaa oppimisprosessia. Puku on pakollinen väline ja sen voi hankkia helposti verkkokaupastamme www.wellshop.fi. Puku toimitetaan ensimmäiselle kerralle hallille.


HUOM.

- Kurssimaksu on kausisidonnainen

- Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja

- Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen


Lisätiedot:

info@sporttaamo.fi

Kurssin ohjaajat

Mirva Kallström

Kuvia

Kurssin järjestäjä