Alkaa 19.04.2020

Sijainti

Nousu Wellness Spa, Keilaranta 4, Espoo

Aikataulu

Sunnuntaisin 19.4.-17.5.2020 klo 15:30-16:15 (HUOM! Uintia ei ole 10.5. äitienpäivänä)

Harjoituskerrat

4

Hinta

75€ (lisäksi mahdollinen pyrstövuokra 25€)

Kurssin järjestäjä

Nousu Wellness / Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan!

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

Aikuisille

Taso

Alkeet

Ryhmäkoko

max 10

Tule treenaamaan merenneidon ja -ahdin elämää aikuisten MERENNEITOKOULUSSA!


Kurssilla opetellaan merenneitopyrstön turvallinen käyttö. Pyrstö muodostuu monofin-räpylästä sekä pyrstökankaasta. Kurssilla vahvistuvat vedessä liikkumisen taidot, erityisesti sukeltaminen ja delfiinipotku tulevat tutuiksi. Kurssilla harjoitellaan pyrstön kanssa vedessä tehtäviä temppuja sekä merenneitotaitoja, kuten kuplapusuja. Uiminen on taatusti hauskaa!


Turvallisuussyistä kurssille osallistuminen edellyttää 50 m uimataitoa sekä sukeltamisen tulee olla varmaa.

Kurssilla käytetään merenneidon pyrstöä, joka koostuu monoräpylästä ja kangasosasta. Uimapuku sekä uimalasit ovat erittäin suositeltavat.

Jos sinulla ei ole omaa pyrstöä voit vuokrata sen kurssin ajaksi hintaan 25€. Pyrstöön kuuluvat monoräpylä sekä pyrstökangas. 


Mitä mukaan?


Uimapuku sekä uimalasit ovat erittäin suositeltavat. Voit hankkia oman merenneito-pyrstön tai vuokrata sellaisen kurssin ajaksi.


Mittaa oikean kokoinen pyrstö alla olevan taulukon mukaan. Myös lapset voivat käyttää aikuisten kokoja ja aikuiset lasten kokoja. Pyrstön kuuluu olla tiukka ja napakka, jolloin uiminen sen kanssa on helpompaa. Pyrstö on joustavaa uimapukukankaan tapaista materiaalia.

Jos sinulla on 37 kokoa isompi jalka suosittelemme aikuisten monoräpylää ja aikuisten pyrstökangasta (koot XS-L). Jos jalan kokosi on 37 tai vähemmän ja olet lapsi tai pienikokoinen aikuinen, suosittelen lasten monoräpylää ja lasten pyrstökangasta (koot 6-12). L-koko mahtuu myös isommille kuin mitä taulukko näyttää.


HUOM! Lasten monoräpylä sopii ainoastaan numerokokoihin (6-12) ja aikuisten monoräpylä kirjainkokoihin (XS-L). Jos lapsella on kovin pieni jalka, mukaan voisi varata puhtaat paksut sukat.Kurssille voi osallistua myös omalla pyrstöllä.


Jos sinulla herää kysymyksiä uimataitovaatimuksista tai muista kurssiin liittyvistä asioista, ole rohkeasti yhteydessä kurssin ohjaajaan.


Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

p. 050 340 5692 

Kurssin ohjaajat

Meri K

Kuvia

Kurssin järjestäjä