Alkaa 02.09.2019

Sijainti

Keilaranta 4, 02150 Espoo

Aikataulu

MAANANTAISIN 2.9.-14.10. klo 18:30-19:15

Harjoituskerrat

7

Hinta

116€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 25.8.2019

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

aikuiset

Taso

alkeet

Ryhmäkoko

8

Tervetuloa aikuisten alkeisuimakouluun!

Jäikö uimataito hankkimatta? Koskaan ei ole liian myöhäistä hankkia tätä tärkeää taitoa!

Sporttaamon aikuisten alkeisuimakoulu järjestetään Keilaniemessä yksityisessä tilassa. Allas on koko mitaltaan 1.5m syvä.

Kurssin tavoitteena on lisätä vesirohkeutta ja totuttautua veteen. Kurssilla harjoitellaan kastautumista ja veteen totuttaudutaan rauhassa. Kurssin edetessä tavoitteena on harjoitella kellumista, liukumista, potkuja ja lopulta uimista vatsallaan ja selällään. Opetus tapahtuu kurssilaisten tahtiin kannustavassa ja turvallisessa ympäristössä.

Voit tehdä halutessasi uintivällinetilauksen wellshopin kautta.

Tule rohkeasti mukaan!Lisätiedot:

info@sporttaamo.fi

050 3405692Kurssin ohjaajat

Maija M

Vesi on ollut toinen kotini vauvasta asti ja olen aina löytänyt rauhan veden ääreltä. Minulla on monipuolinen urheilu- ja kilpailutausta, nuorempana uin myös kilpaa muutaman vuoden. Erilaisten ryhmien ohjaamisesta on karttunut kokemusta, valmentaessani lapsi- ja aikuisryhmiä cheerleadingissä 10 vuoden ajan. Aikaisemmassa työssäni lastentarhanopettajana kertyi monipuolista kokemusta lapsiryhmistä. Lapset ovat lähellä sydäntäni. Olen käynyt myös SUH:n uimaopettaja koulutuksen ja tykkään ohjata eri-ikäisiä uimareita. Suurin intohimoni on merenneitouinti. Pienestä asti olen ollut merenneitosielu ja merenneitonimeni on Meleda. Haluan, että jokaisella on mahdollisuus toteuttaa merenneitohaaveensa.

Kuvia

Kurssin järjestäjä