Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

SUNNUNTAISIN 13.1.-10.3.2019 Klo 11:45-12:30

Harjoituskerrat

9

Hinta

135€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu 6.1.2019 mennessä

Kenelle?

yli 15 vuotiaille

Taso

alkeet

Ryhmäkoko

10

AIKUISTEN BASIC TEKNIIKKAKURSSI!

Aikuisten uintikurssilla harjoitellaan vapaauinnin, selkäuinnin sekä rintauinnin lajitekniikka ammattitaitoisessa opastuksessa. Kurssi tarjoaa sinulle henkilökohtaista uinnin tekniikkaopastusta sekä ideoita ja vinkkejä omatoimiseen uintiharjoitteluun. Tavoitteenamme on, että harjoituksista saat hyvän mielen, energiaa ja kehität monipuolisesti uintitekniikoitasi sekä vesitaitoja.


Kurssi sopii henkilöille, jotka jaksavat uida vähintään 25 metriä ja uskaltautuvat altaan syvään päätyyn.


Ilmoittaudu heti ja varmistat paikkasi suositulla kurssilla!

Kurssimaksu maksetaan ensimmäisen opetuskerran yhteydessä paikalla olevalle Sporttaamon edustajalle. Maksutapoina ovat pankki- tai luottokortti, liikuntaseteli tai luottokorttimainen virikekortti. Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen. Kurssimaksu on kausisidonnainen ja sisältää uimahallin sisäänpääsymaksut. Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä. 


Lapsi ja vanhempi yhtä aikaa uintiharrastuksen parissa? Ilmoita itsesi kyseiselle kurssille ja ilmoita lapsesi viereisellä radalla järjestettävään EasySwim Advanced kurssille 11:45-12:30 kurssille! Mikäli ostat molemmat kurssit, saat kurssimaksuista 10% alennuksen.

Tervetuloa mukaan treenaamaan - tarjoamme kurssin ostaneille ilmaisen uimalakin!


lisätiedot: info@sporttaamo.fi tai 050 342 2083

Kurssin ohjaajat

Kuvia

Kurssin järjestäjä