Sijainti

Isonnevantie 8, 00320 Helsinki

Aikataulu

MAANANTAISIN 3.9.-22.10.2018 klo 19:00-19:30

Harjoituskerrat

8

Hinta

115€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 27.8.2018.

Kenelle?

5+

Taso

Alkeet

Ryhmäkoko

10

Tervetuloa lasten MERITÄHDET -alkeisuintikurssille!

Sporttaamon MERITÄHDET -uintikurssi on monipuolinen ja hauska uimakoulu lapsille, jotka eivät vielä osaa uida. Kurssimme varmistaa lasta uinnin oppimiseen - itsevarmuus vedessä kasvaa ja leikin kautta opitaan uimataitoja. Ikäsuositus 5-8 vuotta.

Ohjaajamme on osittain lasten kanssa altaassa. Aikuiset pääsevät ensimmäiselle opetuskerralle seurailemaan tuntia allasalueelle ja jatkokerroilla seuraaminen tapahtuu uimahallin aulasta.


Kurssin tavoitteet:

  • Veteen totuttautuminen
  • Pinnalla pysyminen
  • Uinnin alkeiden opetteleminen (sukeltaminen, liukuminen, kellunta)
  • Oikean uintiasennon oivaltaminen päin ja selin -asennoissa.Ilmoita lapsesi mukaan oppimaan uimaan ilon kautta!


Kurssimaksu maksetaan ensimmäisen opetuskerran yhteydessä paikalla olevalle Sporttaamon edustajalle. Maksutapoina ovat pankki- tai luottokortti, liikuntaseteli tai luottokorttimainen virikekortti. Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen. Kurssimaksu on kausisidonnainen ja sisältää uimahallin sisäänpääsymaksut. Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä. Liikunta-alan arvonlisävero on noussut 10 prosentista 24 prosenttiin, josta johtuu nykyisten hintojen nousu edellisiin verrattuna.


Huomioithan myös, että veden lämpötila on 27 astetta. Suosittelemme helposti paleleville lapsille märkäpukua, jonka voi tilata kauttamme.

Haluaisitko hankkia uintivälineitä tai antaa uintikurssin lahjaksi? Meidän kauttamme voit tehdä uintiväline- tai lahjakorttitilauksen ilmoittautumisen ohessa. Toimitamme tilatut uintivälineet ensimmäiselle opetuskerralle.


Tervetuloa mukaan treenaamaan - tarjoamme kurssin ostaneille ilmaisen uimalakin!


Lisätiedot:

info@sporttaamo.fi

+358 50 340 5692 (Jätä soittopyyntö tekstiviestitse ja soitamme sinulle)

Kurssin ohjaajat

Vanessa O

Heippa, olen Vanessa! Uimaopettajana olen toiminut koko aikuisikäni ja vähän päälle. Opetuskokemusta minulla on ihan vauvasta vaariin. Sydämen asiani on opettaa lapsille ja vauvoille vedessä alkeet ja saada siellä kerättyä tiettyä itseluottamusta sekä harjoitettua motoriikkaa. Olen itse kilpaillut uinnissa, joten tekniikkan taitoja minulla on myös jakaa eteenpäin. Toivottavasti tavataan vedessä!

Kuvia

Kurssin järjestäjä