Alkaa 03.09.2019

Sijainti

Isonnevantie 8, 00320 Helsinki

Aikataulu

TIISTAISIN 3.9.-3.12. klo 19:00-20:00

Harjoituskerrat

14

Hinta

245€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

viimeistään 25.8.2019

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

Aikuiset

Taso

Keskitaso

Ryhmäkoko

10

 BASIC JATKO - Uintitekniikan jatkokurssilla syvennetään jo opittuja uintitekniikoita. 

Harjoituskausi painottuu vapaauinnin ja rintauinnin uintilajien tekniikkakertaukseen ja peruskestävyysharjoitteluun.  Kurssi soveltuu monentasoisille uimareille ja tarpeen mukaan kurssilaisia voidaan jakaa useaan eri tasoryhmään. 

Harjoittelun tehostamiseksi tutustutaan myös harjoitusvälineisiin: pullari, käsivetolättärit, potkulauta ja räpylät. (Haagan uimahallissa on yhteiskäyttöön joitakin kappaleita, omia voi tilata myös Wellshopin kautta) 

Kurssilla saat henkilökohtaista ohjausta omista kehityskohteistasi sekä ideoita ja vinkkejä omatoimiseen uintiharjoitteluun kurssin ulkopuolella. Ennen kaikkea kurssi tarjoaa sinulle hyvän mielen ja kuntoa.  


Treenien uintiohjelmien pituus 1000m. 

Kurssi sopii hyvin jatkoksi Basic uintitekniikkakurssin käyneille. Kurssi tultaessa tulisi osata uida yhtä mittaa 200m ja osata uida kasvot vedessä. 

 Kurssin opetus tapahtuu syvässä altaassa (Altaan syvyys 1,4-1,8m) 

 

UUTTA! Uintitekniikan kuvauspvät 17.9.2019 ja 19.11.2019

 

Huom!

  • Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.


Lisätietoja:

info@sporttaamo.fi

0503405692

 


Kurssin ohjaajat

Heli H

Olen 39-vuotias kokenut urheiluvalmentaja ja Personal Trainer (Trainer4You). Minulla on monipuolinen urheilutausta kilpauinnista ja amerikkalaisesta jalkapallosta. Urheiluvalmennuksen puolella olen toiminut pitkään yksilö- ja joukkuelajeissa niin lasten, nuorten kuin aikuisten parissa. Ammatiltani olen poliisi ja valmentaminen antaa minulle mielekästä vaihtelua oman työn lomaan. Lähde mukaan energiseen ja kannustavaan valmennukseen ja koe liikunnassa onnistumisen ilo!

Kuvia

Kurssin järjestäjä