Sijainti

Isonnevantie 8, 00320 Helsinki

Aikataulu

TIISTAISIN 30.10-18.12.2018 klo 20:00-21:45

Harjoituskerrat

8

Hinta

150€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 26.10.2018 mennessä.

Kenelle?

Aikuiset

Taso

Keskitaso

Ryhmäkoko

12

Tervetuloa DRILL SWIM -treenikerhoon!

Treenitunneillamme painotetaan vahvasti vapaauintia, unohtamatta kuitenkaan selkä- ja rintauintia. Teemoinamme ovat muun muassa aerobinen ja anaerobinen harjoittelu sekä vesivoima. Kurssilla kohdennamme harjoituksia eri kuntotasojen ja uintitaustojen mukaan muistaen, että usein se teknisesti heikoin laji saattaa silti olla tehokkainta treeniä ja kehittää uimaria suhteessa eniten.


Kurssin tavoitteet:

  • Haastavamman treenin tarjoaminen jo harjaantuneemmille uimareille
  • Keskittyminen uintitekniikoiden monipuoliseen kehittämiseen
  • Uintimatkat pääosin 1500m - 3500m. Mukana myös 5 000m treeni!


Lähde rohkeasti mukaan - DRILL SWIM nostaa uintisi uudelle tasolle!


Kurssimaksu maksetaan ensimmäisen opetuskerran yhteydessä paikalla olevalle Sporttaamon edustajalle. Maksutapoina ovat pankki- tai luottokortti, liikuntaseteli tai luottokorttimainen virikekortti. Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen. Kurssimaksu on kausisidonnainen ja sisältää uimahallin sisäänpääsymaksut. Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä. Liikunta-alan arvonlisävero on noussut 10 prosentista 24 prosenttiin, josta johtuu nykyisten hintojen nousu edellisiin verrattuna.


Haluaisitko hankkia uintivälineitä tai antaa uintikurssin lahjaksi? Meidän kauttamme voit tehdä uintiväline- tai lahjakorttitilauksen ilmoittautumisen ohessa. Toimitamme tilatut uintivälineet ensimmäiselle opetuskerralle.


Tervetuloa mukaan treenaamaan - tarjoamme kurssin ostaneille ilmaisen uimalakin!


Lisätiedot:

info@sporttaamo.fi

+358 50 340 5692 (Jätä soittopyyntö tekstiviestitse ja soitamme sinulle)


Kurssin ohjaajat

Timo L.

info@sporttaamo.fi

Olen Timo Lopperi ja kokemusta uinnista on kertynyt 12 vuoden kilpa-uinti harrastuksen aikana. Tällä matkalla olen kokenut paljon ja nyt onkin ollut ilo jo muutaman vuoden ajan jakaa tietojani Sporttaamolla aikuisten uintikurssien parissa. Uinnissa kaikki vedessä vietetty aika ja toistot ovat eduksi, joten pyrin mahdollisimman aktiiviseen ohjaukseen. Motto: "Uinti on kuin käsiala, jokaisella on oma tyylinsä."

Kuvia

Kurssin järjestäjä