Alkaa 

Sijainti

Sporttaamon uimahalli, Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

KESKIVIIKKOISIN 4.9.-4.12.2019 klo 7:00-8:00

Harjoituskerrat

14

Hinta

120€/kertamaksu 12€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Jos vapaita paikkoja jää, mukaan voi tulla kertamaksulla tai kesken kauden.

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

Aikuiset

Taso

Keskitaso

Ryhmäkoko

16

Treenikerholaisilla on käytössä oma 14 kerran uintivuoro Kilon yksityisessä uimahallissa keskiviikko-aamuisin klo 7:00-8:00. Uintivuorolla on tarjolla treeniohjelma halukkaille, uintiohjelmien pituus 1500m. Voit treenata myös vapaasti, radat jaetaan uintinopeuksien mukaan, joten mukaan mahtuu niin aloitteilijoita kuin jo pidempään uintia harrastaneita aamu-uimareita. HUOM! Vuorolla ei kuitenkaan ole varsinaista ohjausta.

Uintiohjelmissa harjoittelun tehostamiseksi käytetään myös harjoitusvälineitä: pullari, käsivetolättärit, potkulauta ja räpylät. 

(Kilossa uimahallissa on yhteiskäyttöön monipuolisesti välineitä. (Wellshopin kautta voi tilata myös omia harjoitusvälineitä) 

  

Ryhmäkoko: Syyskauden treenikerhoon voi lunastaa uintikortin 16 uimaria. Treenivuorolla uimahallissa käytössä on 4 rataa. 

(Uintikortti on henkilökohtainen eikä uintioikeutta voi siirtää toiselle). Tarvitsemme minimissään 5 uintikortin lunastanutta uimaria, jotta treenikerho toteutuu.

Uimahalliin pääsee sisään 6:45, uintivuoro alkaa 7:00 ja uimahallista on poistuttava 8:15


Jos vuorolla on tilaa mukaan voi tulla kertamaksulla tai kesken kauden.

Tiedustelut: info@sporttaamo.fi


Lisätietoja:

info@sporttaamo.fi

0503405692Kurssin ohjaajat

Heli H

Olen 39-vuotias kokenut urheiluvalmentaja ja Personal Trainer (Trainer4You). Minulla on monipuolinen urheilutausta kilpauinnista ja amerikkalaisesta jalkapallosta. Urheiluvalmennuksen puolella olen toiminut pitkään yksilö- ja joukkuelajeissa niin lasten, nuorten kuin aikuisten parissa. Ammatiltani olen poliisi ja valmentaminen antaa minulle mielekästä vaihtelua oman työn lomaan. Lähde mukaan energiseen ja kannustavaan valmennukseen ja koe liikunnassa onnistumisen ilo!

Kuvia

Kurssin järjestäjä