Alkaa 18.03.2019

Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

MAANANTAISIN 18.3.-27.5. klo 18:05-18:50

Harjoituskerrat

10

Hinta

226€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu 11.3.2019 mennessä

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

5v+

Taso

keskitaso

Ryhmäkoko

9

Sporttaamon EasySwim konseptiin kuuluvien uimakoulujen avulla uimataidon oppiminen on helpompaa ja hauskempaa. Lapset aloittavat uimakoulun ensimmäisestä tunnista lähtien syvästä vedestä. Syvässä vedessä uiminen tarjoaa lapselle monia etuja, se takaa haastavamman ja motivoivamman ympäristön ja varmistaa riittävän suuret toistomäärät. Turvallisuus taataan tähän tarkoitukseen suunnitellulla EasySwim Pro -uinninopetuspuvulla. Puku antaa lapselle oppimiseen tarvittavaa itsevarmuutta ja nopeuttaa oppimisprosessia. EasySwim Advanced-kurssille voi tulla suoritettuaan EasySwim Survival-osion tai hypätä mukaan suoraan. Advanced -ryhmässä opetellaan monipuolisesti eri uintitekniikoita, vesipelastusta ja hyppyjä. Puku on pakollinen väline, ja sen voi hankkia helposti wellshopin kautta. Puku toimitetaan ensimmäiselle kerralle hallille. Ikäsuositus 5+.

 Huom!

- Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.

- Huom! Kurssi maksetaan wellshop kautta vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen erillisellä vahvistusviestillä.

 Muuta:

- Kurssille osallistuja on vakuutettu kurssikertojen aikana järjestävän tahon toimesta. 

 

Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

050 345 2083 (soittopyyntö mielellään tekstiviestillä)

Kurssin ohjaajat

Nea S

Olen ollut uinnin parissa vauvasta saakka. Omaan vahvan kilpauintitaustan sekä kilpauintivalmennuksesta kokemusta löytyy 12 vuoden ajalta. Tämän lisäksi olen ohjannut lapsille uimakouluja sekä vesiralleja. Ohjaajana pyrin huomioimaan oppilaan oman lähtötason ja kehittämään oppilaita yksilöinä eteenpäin. Ehdottomasti parasta ohjaamisessa on huomata oppilaiden kehittyminen, heidän siitä saamansa ilo sekä itseluottamuksen kasvu.

Kuvia

Kurssin järjestäjä