Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

MAANANTAISIN 7.1.-4.3.2019 KLO 18:50-19:35

Harjoituskerrat

9

Hinta

203€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu 1.1.2019 mennessä

Kenelle?

5v+

Taso

keskitaso

Ryhmäkoko

9

Tervetuloa ilmoittautumaan! 


Sporttaamon EasySwim konseptiin kuuluvien uimakoulujen avulla uimataidon oppiminen on helpompaa ja hauskempaa. Lapset aloittavat uimakoulun ensimmäisestä tunnista lähtien syvästä vedestä. Syvässä vedessä uiminen tarjoaa lapselle monia etuja, se takaa haastavamman ja motivoivamman ympäristön ja varmistaa riittävän suuret toistomäärät. Turvallisuus taataan tähän tarkoitukseen suunnitellulla EasySwim Pro -uinninopetuspuvulla. Puku antaa lapselle oppimiseen tarvittavaa itsevarmuutta ja nopeuttaa oppimisprosessia. EasySwim Advanced-kurssille voi tulla suoritettuaan EasySwim Survival-osion tai hypätä mukaan suoraan. Advanced -ryhmässä opetellaan monipuolisesti eri uintitekniikoita, vesipelastusta ja hyppyjä. Puku on pakollinen väline, ja sen voi hankkia helposti kauttamme tämän ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Puku toimitetaan ensimmäiselle kerralle hallille. Ikäsuositus 5+.


Lapsi ja vanhempi yhtä aikaa uintiharrastuksen parissa?Ilmoita lapsesi kyseiselle kurssille ja tule itse viereiselle radalla vesijumppaan, Vesijumppa (syvä vesi) 18:50-19:35! Mikäli ostat molemmat kurssit saat 10% alennuksen. 

Huom!

- Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.

- Huom! Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen.

Muuta:

- Voit tehdä uintivälinetilauksen ilmoittautumisen ohessa. Järjestäjä toimittaa välineet ensimmäiselle kerralle paikan päälle.

- Kurssille osallistuja on vakuutettu kurssikertojen aikana järjestävän tahon toimesta. 

Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

Kurssin ohjaajat

Kuvia

Kurssin järjestäjä