Alkaa 

Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

MAANANTAISIN 11.3-27.5.2019 KLO 18:50-19:20

Harjoituskerrat

10

Hinta

186€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu 9.3.2019 mennessä

Kurssin kieli

Kenelle?

3-5v

Taso

alkeet

Ryhmäkoko

6

Sporttaamon EasySwim konseptiin kuuluvien uimakoulujen avulla uimataidon oppiminen on helpompaa ja hauskempaa. Lapset aloittavat uimakouluun ensimmäisestä tunnista lähtien syvästä vedestä. Syvässä vedessä uiminen tarjoaa lapselle monia etuja, se takaa haastavamman ja motivoivamman ympäristön ja varmistaa riittävän suuret toistomäärät. Turvallisuus taataan tähän tarkoitukseen suunnitellulla EasySwim Pro -uinninopetuspuvulla. Puku antaa lapselle oppimiseen tarvittavaa itsevarmuutta ja nopeutaa oppimisprosessia. Puku on pakollinen väline, ja sen voi tilata verkkokaupastamme wellshop.fi, toimitamme sen ensimmäiselle kerralle paikan päälle. Ikäraja 3-5 vuotta.

 

Lapsi ja vanhempi yhtä aikaa uintiharrastuksen parissa? Ilmoita lapsesi kyseiselle kurssille ja tule itse viereiselle radalla vesijumppaan, Vesijumppa (syvä vesi) 18:50-19:35! Saat kurssimaksusta 10% alennuksen. Mikäli ilmoitat itsesi vesijumppaan, ohjaaja huolehtii lapsista 19:35 saakka.

 Huom!

- Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.

- Huom! Kurssi maksetaan wellshopin kautta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen erillisellä vahvistusviestillä.

 

Muuta:

Voit tehdä uintivälinetilauksen wellshopissa. Järjestäjä toimittaa välineet ensimmäiselle kerralle paikan päälle.

 

Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

050 345 2083 (soittopyyntö mielellään tekstiviestillä)

Kurssin ohjaajat

Kuvia

Kurssin järjestäjä