Alkaa 06.10.2019

Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

Sunnuntaisin 6.10.-8.12. klo 11:30-12:15

Harjoituskerrat

10

Hinta

225€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan 5.10. mennessä!

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

+5v

Taso

Keskitaso

Ryhmäkoko

9

Sporttaamon EasySwim-konseptiin kuuluvien uimakoulujen avulla uimataidon oppiminen on helpompaa ja hauskempaa!

Lapset aloittavat uimakoulun ensimmäisestä tunnista lähtien syvästä vedestä. Syvässä vedessä uiminen tarjoaa lapselle monia etuja, se takaa haastavamman ja motivoivamman ympäristön sekä varmistaa riittävän suuret toistomäärät. Turvallisuus taataan tähän tarkoitukseen suunnitellulla EasySwim Pro -uinninopetuspuvulla. Puku antaa lapselle oppimiseen tarvittavaa itsevarmuutta ja nopeuttaa oppimisprosessia. Puku on pakollinen väline, ja sen voi hankkia helposti verkkokaupastamme www.wellshop.fi. Puku toimitetaan ensimmäiselle kerralle hallille.

Ikäsuositus EasySwim Advanced-uimakouluun on +5 vuotta. EasySwim Advanced-kurssille voi tulla suoritettuaan EasySwim Survival-osion tai hypätä mukaan suoraan taitojen salliessa. Advanced -ryhmässä opetellaan monipuolisesti eri uintitekniikoita, vesipelastusta ja hyppyjä.

HUOM.

- Kurssimaksi on kausisidonnainen

- Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja

- Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen


Lisätiedot:

info@sporttaamo.fi

Kurssin ohjaajat

Nea S

Olen ollut uinnin parissa vauvasta saakka. Omaan vahvan kilpauintitaustan sekä kilpauintivalmennuksesta kokemusta löytyy 12 vuoden ajalta. Tämän lisäksi olen ohjannut lapsille uimakouluja sekä vesiralleja. Ohjaajana pyrin huomioimaan oppilaan oman lähtötason ja kehittämään oppilaita yksilöinä eteenpäin. Ehdottomasti parasta ohjaamisessa on huomata oppilaiden kehittyminen, heidän siitä saamansa ilo sekä itseluottamuksen kasvu.

Kuvia

Kurssin järjestäjä