Alkaa 29.01.2020

Sijainti

Nousu Wellness Spa, Keilaranta 4, Espoo

Aikataulu

Keskiviikkoisin 29.1.-22.4.2020 klo 18:30-19:15

Harjoituskerrat

12

Hinta

288€

Kurssin järjestäjä

Nousu Wellness / Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

6-9-vuotiaat

Taso

Edistyneet

Ryhmäkoko

max 9

Sporttaamon EasySwim-konseptiin kuuluvien uimakoulujen avulla uimataidon oppiminen on helpompaa ja hauskempaa.

Syvässä vedessä uiminen tarjoaa lapselle monia etuja, se takaa haastavamman ja motivoivamman ympäristön sekä varmistaa riittävän suuret toistomäärät. Turvallisuus taataan tähän tarkoitukseen suunnitellulla EasySwim Pro -uinninopetuspuvulla. Puku antaa lapselle oppimiseen tarvittavaa itsevarmuutta ja nopeuttaa oppimisprosessia.

EasySwim Advanced Diplomi -ryhmä on suunnattu 6-9-vuotiaille lapsille, jotka ovat olleet mukana EasySwim Advanced-kurssilla ja kaipaavat lisähaasteita uimataitonsa kehittämiseen. Sama ryhmä ja opettajat pysyvät koko syksyn ajan, jolloin oppiminen on tehokasta. Kun oppilaiden taitotaso on riittävä, joko syys- tai kevätkauden päätteeksi, on mahdollista suorittaa diplomiuinti, josta löytyy lisätietoa täältä.

Advanced -ryhmässä opetellaan monipuolisesti eri uintitekniikoita, vesipelastusta ja hyppyjä. Puku on pakollinen väline, ja sen voi hankkia helposti verkkokaupastamme www.wellshop.fi. Puku toimitetaan ensimmäiselle kerralle hallille.


HUOM!

- Kurssimaksu on kausisidonnainen

- Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja

- Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen


Lisätiedot:

info@sporttaamo.fi

Kurssin ohjaajat

Nea S

Olen ollut uinnin parissa vauvasta saakka. Omaan vahvan kilpauintitaustan sekä kilpauintivalmennuksesta kokemusta löytyy 12 vuoden ajalta. Tämän lisäksi olen ohjannut lapsille uimakouluja sekä vesiralleja. Ohjaajana pyrin huomioimaan oppilaan oman lähtötason ja kehittämään oppilaita yksilöinä eteenpäin. Ehdottomasti parasta ohjaamisessa on huomata oppilaiden kehittyminen, heidän siitä saamansa ilo sekä itseluottamuksen kasvu.

Kuvia

Kurssin järjestäjä