Alkaa 08.05.2019

Sijainti

Keilaranta 4, 02150 Espoo

Aikataulu

KESKIVIIKKOISIN 8.5.-19.6. klo 18:50-19:35

Harjoituskerrat

7

Hinta

159€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 1.5.2019

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

yli 5-vuotialle lapsille

Taso

keskitaso

Ryhmäkoko

9

Sporttaamon EasySwim konseptiin kuuluvien uimakoulujen avulla uimataidon oppiminen on helpompaa ja hauskempaa. Lapset aloittavat uimakoulun ensimmäisestä tunnista lähtien syvästä vedestä. Syvässä vedessä uiminen tarjoaa lapselle monia etuja, se takaa haastavamman ja motivoivamman ympäristön ja varmistaa riittävän suuret toistomäärät. Turvallisuus taataan tähän tarkoitukseen suunnitellulla EasySwim Pro -uinninopetuspuvulla. Puku antaa lapselle oppimiseen tarvittavaa itsevarmuutta ja nopeuttaa oppimisprosessia. EasySwim Advanced-kurssille voi tulla suoritettuaan EasySwim Survival-osion tai hypätä mukaan suoraan. Advanced -ryhmässä opetellaan monipuolisesti eri uintitekniikoita, vesipelastusta ja hyppyjä.

Puku on pakollinen väline, ja sen voi hankkia helposti wellshop -verkkokaupan kautta. Puku toimitetaan ensimmäiselle kerralle hallille. Ikäsuositus 5+

Huom!

  • Vesi on lämmintä, 32C astetta.
  • Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.
  • Huom! Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssi erillisellä viestillä lähempänä kurssin alkua.

 

Muuta:

Voit tehdä uintivälinetilauksen wellshopista . Järjestäjä toimittaa välineet ensimmäiselle kerralle paikan päälle.

 

Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

0503405692 (mielellään soittopyyntö tekstarilla)

Kurssin ohjaajat

Nea S

Olen ollut uinnin parissa vauvasta saakka. Omaan vahvan kilpauintitaustan sekä kilpauintivalmennuksesta kokemusta löytyy 12 vuoden ajalta. Tämän lisäksi olen ohjannut lapsille uimakouluja sekä vesiralleja. Ohjaajana pyrin huomioimaan oppilaan oman lähtötason ja kehittämään oppilaita yksilöinä eteenpäin. Ehdottomasti parasta ohjaamisessa on huomata oppilaiden kehittyminen, heidän siitä saamansa ilo sekä itseluottamuksen kasvu.

Kuvia

Kurssin järjestäjä