Sijainti

Keilaranta 4, 02150 Espoo

Aikataulu

LAUANTAISIN 19.1-9.3.2019

Harjoituskerrat

8

Hinta

181€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu 14.1.2019 mennessä.

Kenelle?

5+

Taso

keskitaso

Ryhmäkoko

9

Tervetuloa ilmoittautumaan! 


Sporttaamon EasySwim konseptiin kuuluvien uimakoulujen avulla uimataidon oppiminen on helpompaa ja hauskempaa. Lapset aloittavat uimakoulun ensimmäisestä tunnista lähtien syvästä vedestä. Syvässä vedessä uiminen tarjoaa lapselle monia etuja, se takaa haastavamman ja motivoivamman ympäristön ja varmistaa riittävän suuret toistomäärät. Turvallisuus taataan tähän tarkoitukseen suunnitellulla EasySwim Pro -uinninopetuspuvulla. Puku antaa lapselle oppimiseen tarvittavaa itsevarmuutta ja nopeuttaa oppimisprosessia. EasySwim Advanced-kurssille voi tulla suoritettuaan EasySwim Survival-osion tai hypätä mukaan suoraan. Advanced -ryhmässä opetellaan monipuolisesti eri uintitekniikoita, vesipelastusta ja hyppyjä. Puku on pakollinen väline, ja sen voi hankkia helposti kauttamme tämän ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Puku toimitetaan ensimmäiselle kerralle hallille. Ikäsuositus 5+.

Huom!

- Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.

- Huom! Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen.

-Huom! Vesi on +32 asteista.

Muuta:

- Voit tehdä uintivälinetilauksen ilmoittautumisen ohessa. Järjestäjä toimittaa välineet ensimmäiselle kerralle paikan päälle.

- Kurssille osallistuja on vakuutettu kurssikertojen aikana järjestävän tahon toimesta. 


Lapsi ja vanhempi yhtä aikaa liikuntaharrastuksen parissa? Ilmoita lapsesi kyseiselle kurssille ja tule itse treenaamaan vieressä järjestettävälle CORE & STRECH 45 MIN tunnille!

Saat kurssimaksusta 10% alennuksen. 


Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

Kurssin ohjaajat

Kuvia

Kurssin järjestäjä