Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

MAANANTAISIN 22.10-17.12.2018 klo 18.00-18.45 (HUOM! 45min)

Harjoituskerrat

9

Hinta

203€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 19.10.2018 mennessä.

Kenelle?

5+

Taso

Keskitaso

Ryhmäkoko

9

Tervetuloa ilmoittautumaan! 


Sporttaamon EasySwim konseptiin kuuluvien uimakoulujen avulla uimataidon oppiminen on helpompaa ja hauskempaa. Lapset aloittavat uimakoulun ensimmäisestä tunnista lähtien syvästä vedestä. Syvässä vedessä uiminen tarjoaa lapselle monia etuja, se takaa haastavamman ja motivoivamman ympäristön ja varmistaa riittävän suuret toistomäärät. Turvallisuus taataan tähän tarkoitukseen suunnitellulla EasySwim Pro -uinninopetuspuvulla. Puku antaa lapselle oppimiseen tarvittavaa itsevarmuutta ja nopeuttaa oppimisprosessia. EasySwim Advanced-kurssille voi tulla suoritettuaan EasySwim Survival-osion tai hypätä mukaan suoraan. Advanced -ryhmässä opetellaan monipuolisesti eri uintitekniikoita, vesipelastusta ja hyppyjä. Puku on pakollinen väline, ja sen voi hankkia helposti kauttamme tämän ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Puku toimitetaan ensimmäiselle kerralle hallille. Ikäsuositus 5+.

Huom!

- Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.

- Huom! Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen. Perjantaina 19.10.2018. Kurssi kestää yhdeksän kertaa. 

Muuta:

- Voit tehdä uintivälinetilauksen ilmoittautumisen ohessa. Järjestäjä toimittaa välineet ensimmäiselle kerralle paikan päälle.

- Kurssille osallistuja on vakuutettu kurssikertojen aikana järjestävän tahon toimesta. Ohjaaja on vastassa ensimmäisellä kerralla uimahallin aulassa klo 17.45-, jatkossa lapsen saa saattaa suoraan altaalle. Vanhemmilla on mahdollisuus seurata uimakoulua altaan reunalta. 

Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

0503405692 (mielellään soittopyyntö tekstarilla)Kurssin ohjaajat

Suvi P.

Vesiliikunta ja uimaopetus ovat intohimojani. Intohimoni vesiliikuntaan on alkanut 18 vuotta sitten aloittaessani oman uintiharrastuksen, joka jatkuu edelleen mastersuinnin parissa. Ohjaajana olen toiminut yli 15 vuotta minkä aikana on ehtinyt kertyä monipuolista ohjauskokemusta vauvauinnista huippu-uintiin asti. Kouluttaudun ohjaajana myös säännöllisesti ja olen käynyt mm. uimaopettaja, vauva-ja perheuintiohjaaja, EasySwim-ohjaaja, erityisuimaopettaja, vesiralli, vesitreeni ja erilaisia valmentajakoulutuksia. Ohjaajana pyrin huomioimaan jokaisen oppilaan yksilöllisesti kehitystason ja luonteenpiirteiden mukaisesti oli kyseessä sitten veteen tutustuva tai sitten jo kokeneempi polskija. Nähdään altaassa 😊

Kuvia

Kurssin järjestäjä