Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

LAUANTAISIN 25.8.-13.10.2018 KLO 11:00-11:30

Harjoituskerrat

8

Hinta

140€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 19.8.2018.

Kenelle?

3-5v.

Taso

Alkeistaso

Ryhmäkoko

6

Tervetuloa lasten EASYSWIM SURVIVAL -uintikurssille! 

Uimataidon oppiminen on helpompaa ja hauskempaa Sport Troopsin EASYSWIM -konseptin uintikursseilla! Lapset aloittavat uintikurssin heti ensimmäisestä tunnista lähtien syvästä vedestä (120cm). Syvässä vedessä uiminen tarjoaa lapselle monia etuja - se takaa haastavamman ja motivoivamman ympäristön ja varmistaa riittävän suuret toistomäärät.

Turvallisuus taataan EasySwim Pro -uinninopetuspuvulla (70€), joka on pakollinen uintiväline EASYSWIM -kursseilla. Puku antaa lapselle oppimiseen tarvittavaa itsevarmuutta ja nopeuttaa oppimisprosessia. Uinninopetuspuvun voit tilata kauttamme ilmoittautumisen ohessa ja toimitamme puvun ensimmäiselle opetuskerralle. Ikäsuositus 3-5 vuotta.

Ohjaajamme on lasten kanssa mukana altaassa.

Kurssimaksu maksetaan ensimmäisen opetuskerran yhteydessä paikalla olevalle Sporttaamon edustajalle. Maksutapoina ovat pankki- tai luottokortti, liikuntaseteli tai luottokorttimainen virikekortti. Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen. Kurssimaksu on kausisidonnainen ja sisältää uimahallin sisäänpääsymaksut. Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä.

Haluaisitko hankkia uintivälineitä tai antaa uintikurssin lahjaksi? Meidän kauttamme voit tehdä uintiväline- tai lahjakorttitilauksen ilmoittautumisen ohessa. Toimitamme tilatut uintivälineet ensimmäiselle opetuskerralle.

Kurssin ohjaajat

Kuvia

Kurssin järjestäjä