Sijainti

Isonnevantie 8, 00320 Helsinki

Aikataulu

TIISTAISIN 4.9.-23.10.2018 klo 19:30-20:00

Harjoituskerrat

8

Hinta

140€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 31.8.2018.

Kenelle?

3-5-vuotiaat

Taso

Alkeet

Ryhmäkoko

6

Tervetuloa lasten EASYSWIM SURVIVAL -uintikurssille!

Uimataidon oppiminen on helpompaa ja hauskempaa Sport Troopsin EASYSWIM -konseptin uintikursseilla! Lapset aloittavat uintikurssin heti ensimmäisestä tunnista lähtien syvästä vedestä (110 - 130cm). Syvässä vedessä uiminen tarjoaa lapselle monia etuja - se takaa haastavamman ja motivoivamman ympäristön ja varmistaa riittävän suuret toistomäärät.

Turvallisuus taataan EasySwim Pro -uinninopetuspuvulla (70€), joka on pakollinen uintiväline EASYSWIM -kursseilla. Puku antaa lapselle oppimiseen tarvittavaa itsevarmuutta ja nopeuttaa oppimisprosessia. Uinninopetuspuvun voit tilata kauttamme ilmoittautumisen ohessa ja toimitamme puvun ensimmäiselle opetuskerralle. Ikäraja 3-6 vuotta.


Ohjaajamme on lasten kanssa mukana altaassa. Aikuiset pääsevät ensimmäiselle opetuskerralle seurailemaan tuntia allasalueelle ja jatkokerroilla seuraaminen tapahtuu uimahallin aulasta.Ilmoita lapsesi mukaan kehittymään taitavammaksi uimariksi ilon kautta!


Kurssimaksu maksetaan ensimmäisen opetuskerran yhteydessä paikalla olevalle Sport Troopsin edustajalle. Maksutapoina ovat pankki- tai luottokortti, liikuntaseteli tai luottokorttimainen virikekortti. Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen. Kurssimaksu on kausisidonnainen ja sisältää uimahallin sisäänpääsymaksut. Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä. Liikunta-alan arvonlisävero on noussut 10 prosentista 24 prosenttiin, josta johtuu nykyisten hintojen nousu edellisiin verrattuna.


Huomioithan myös, että veden lämpötila on 27 astetta.


Haluaisitko hankkia uintivälineitä tai antaa uintikurssin lahjaksi? Meidän kauttamme voit tehdä uintiväline- tai lahjakorttitilauksen ilmoittautumisen ohessa. Toimitamme tilatut uintivälineet ensimmäiselle opetuskerralle.

Tervetuloa mukaan treenaamaan - tarjoamme kurssin ostaneille ilmaisen uimalakin!


Lisätiedot:

info@sporttaamo.fi

+358 50 340 5692 (Jätä soittopyyntö tekstiviestitse ja soitamme sinulle)

Kurssin ohjaajat

Kuvia

Kurssin järjestäjä