Sijainti

Keilaranta 4, 02150 Espoo

Aikataulu

TORSTAISIN 10.1-7.3.2019 klo 19-19:45

Harjoituskerrat

9

Hinta

90€/Koko kurssi, 13€/Kerta maksu

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

TULE MUKAAN KERTAMAKSULLA

Kenelle?

aikuisille

Taso

alkeet

Ryhmäkoko

18

Vesi kannattelee kehoa painosta riippumatta ja antaa tehokkaan vastuksen rasittamatta niveliä. Vedessä tehtävät harjoitukset parantavat hapenottokykyä, kestävyyttä sekä tehostavat aineenvaihduntaa. Miellyttävänä ja tehokkaana liikuntamuotona vedessä tehtävä vesijumppa soveltuu kaikille perusterveille henkilöille, jotka haluavat tehokkaan harjoituksen veden vastusta käyttäen.

Tunnin tavoite on aikaansaada kehittävä harjoitusvaikute sekä aerobisessa että lihaskunto-osuudessa. Tunti vaikuttaa sydän- ja verenkiertoelimistöön sekä lihaskuntoon kehittävästi. Fokuksessa on perusvoiman kehittäminen kehon suurimmissa lihasryhmissä.


Tule ja rakastu tehokkaaseen vesitreeniin!


Voit ottaa itsellesi koko kurssin (90€, 9 kertaa) tai tulla mukaan kertamaksulla (13€, mikäli vapaita paikkoja on jäljellä.


Kurssimaksu maksetaan ensimmäisen opetuskerran yhteydessä paikalla olevalle Sporttaamon edustajalle. Maksutapoina ovat pankki- tai luottokortti, liikuntaseteli tai luottokorttimainen virikekortti. Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen. Kurssimaksu on kausisidonnainen ja sisältää uimahallin sisäänpääsymaksut. Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä.


Haluaisitko hankkia uintivälineitä tai antaa uintikurssin lahjaksi? Meidän kauttamme voit tehdä uintiväline- tai lahjakorttitilauksen ilmoittautumisen ohessa. Toimitamme tilatut uintivälineet ensimmäiselle opetuskerralle.


Tervetuloa mukaan treenaamaan - tarjoamme kurssin ostaneille ilmaisen uimalakin!


Lisätiedot:

info@sporttaamo.fi

Kurssin ohjaajat

Kuvia

Kurssin järjestäjä