Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

MAANANTAISIN 22.10-17.12.2018

Harjoituskerrat

9

Hinta

180€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 19.10.2018 mennessä

Kenelle?

3-6v

Taso

Alkeet

Ryhmäkoko

6

Sporttaamon lapsi ja vanhempi -uimakoulussa uimisesta tulee perheen yhteinen harrastus ja ajatuksena leikkien ja mielikuvitusmaailmojen avulla totuttautua veteen ja opetella alkeisuimataitoja. Myös vanhemmat saavat vinkkejä oman lapsen uintiharjoittelun tukemiseen.

Ikäsuositus 3-6 vuotta.

Harjoittelu tapahtuu syvässä altaassa 1,6m-2,2m. Turvallisuus taataan tähän tarkoitukseen suunnitellulla EasySwim Pro -uinninopetuspuvulla. Puku antaa lapselle oppimiseen tarvittavaa itsevarmuutta ja nopeuttaa oppimisprosessia. Puku on pakollinen väline, ja sen voi hankkia helposti kauttamme tämän ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Puku toimitetaan ensimmäiselle kerralle hallille. Lapsi voi jatkaa tämän uimakoulun jälkeen myös itsenäisesti EasySwim Survival tai EasySwim Advanced-kurssille samalla liivillä.

Vanhemmat saavat hallilta lainaan halutessaan vesijuoksuvöitä/räpylöitä.


Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

0503405692 (mielellään soittopyyntö tekstarilla)Kurssin ohjaajat

Suvi P.

Vesiliikunta ja uimaopetus ovat intohimojani. Intohimoni vesiliikuntaan on alkanut 18 vuotta sitten aloittaessani oman uintiharrastuksen, joka jatkuu edelleen mastersuinnin parissa. Ohjaajana olen toiminut yli 15 vuotta minkä aikana on ehtinyt kertyä monipuolista ohjauskokemusta vauvauinnista huippu-uintiin asti. Kouluttaudun ohjaajana myös säännöllisesti ja olen käynyt mm. uimaopettaja, vauva-ja perheuintiohjaaja, EasySwim-ohjaaja, erityisuimaopettaja, vesiralli, vesitreeni ja erilaisia valmentajakoulutuksia. Ohjaajana pyrin huomioimaan jokaisen oppilaan yksilöllisesti kehitystason ja luonteenpiirteiden mukaisesti oli kyseessä sitten veteen tutustuva tai sitten jo kokeneempi polskija. Nähdään altaassa 😊

Kuvia

Kurssin järjestäjä