Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

SUNNUNTAISIN 19.8-16.9.2018 klo 13:30-14:15

Harjoituskerrat

5

Hinta

80€ + merenneidon/ahdin pyrstö

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 12.8.2018.

Kenelle?

Nuorille 12-16v

Taso

Keskitaso

Ryhmäkoko

10

Nyt sinäkin voit oppia uimaan kuin oikea merenneito ja veden ahti! Nuorten merenneitokurssi järjestetään Kilon yksityisessä uimahallissa, jolloin merenneitotaitoja pääsee harjoittelemaan ilman muuta yleisöä.

Kurssilla opetellaan merenneitopyrstön turvallinen käyttö. Pyrstö muodostuu monofin-räpylästä sekä pyrstökankaasta. Kurssilla vahvistuvat vedessä liikkumisen taidot, erityisesti sukeltaminen ja delfiinipotku tulevat tutuiksi. Kurssilla harjoitellaan pyrstön kanssa vedessä tehtäviä temppuja sekä merenneitotaitoja, kuten kuplapusuja. Uiminen on taatusti hauskaa!

Turvallisuussyistä kurssille osallistuminen edellyttää 50 m uimataitoa sekä sukeltamisen tulee olla varmaa. Kurssille osallistuessa suositellaan oman pyrstön hankkimista, sen voi tilata meidän kautta ensimmäisellä kurssikerralla. Ikäsuositus 12-16 vuotta.

Tunneilla käytetään pyrstöä, joka koostuu monoräpylästä sekä erillisestä pyrstökankaasta.

Pyrstön voi tilata meidän kautta, jolloin saat sen mukaan ensimmäiselle tunnille. Pyrstöön kuuluvat monoräpylä (65€) sekä pyrstökangas (65€).

Kurssille voi osallistua myös omalla pyrstöllä.

Meiltä löytyy rajoitettu määrä lainapyrstöjä, joita voi vuokrata 30 euron lisämaksulla kurssin ajaksi.

Jos sinulla herää kysymyksiä uimataito vaatimuksista tai muista kurssiin liittyvistä asioista, ole rohkeasti yhteydessä kurssin ohjaajaan.

Ohjaajana toimii Maija eli Merenneito Meleda. Halutessasi voit seurata Meledan merenneitoilua instagramissa @mermaidmeleda

Huom!

- Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.

- Huom! Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen. 

Muuta:

- Voit tehdä uintivälinetilauksen ilmoittautumisen ohessa. Järjestäjä toimittaa välineet ensimmäiselle kerralle paikan päälle.

Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

0503405692 (mielellään soittopyyntö tekstarilla)

Yhteistyössä Vesikaste

Kurssin ohjaajat

Maija M

Kuvia

Kurssin järjestäjä