Alkaa 10.09.2019

Sijainti

Isonnevantie 8, 00320 Helsinki

Aikataulu

TIISTAISIN 10.9.-1.10. klo 19:00-19:45

Harjoituskerrat

4

Hinta

65 € + merenneidon/ahdin pyrstö

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

ilmoittaudu viimeistään 25.8. mennessä

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

Lapsille

Taso

Keskitaso

Ryhmäkoko

8

Nyt sinäkin voit oppia uimaan kuin oikea merenneito ja veden ahti! Harjoittelu on aina hauskempaa yhdessä kuin yksin!

Merenneitokurssi järjestetään Helsingin Suomalaisen yhteiskoulun uimahallissa, jolloin merenneitotaitoja pääsee harjoittelemaan rauhallisessa ympäristössä.

Kurssilla opetellaan merenneitopyrstön turvallinen käyttö. Pyrstö muodostuu monofin-räpylästä sekä pyrstökankaasta. Kurssilla vahvistuvat vedessä liikkumisen taidot, erityisesti sukeltaminen ja delfiinipotku tulevat tutuiksi. Kurssilla harjoitellaan pyrstön kanssa vedessä tehtäviä temppuja sekä merenneitotaitoja, kuten kuplapusuja. Uiminen on taatusti hauskaa!

Turvallisuussyistä kurssille osallistuminen edellyttää 50 m uimataitoa sekä sukeltamisen tulee olla varmaa. Lapsen suositusikä 6+.

Tunneilla käytetään pyrstöä, joka koostuu monoräpylästä sekä erillisestä pyrstökankaasta.

Voit osallistua kurssille joko omalla tai vuokrapyrstöllä. Vuokrapyrstön hinta on 25€, katso kokosi ilmoittautumislomakkeen taulukosta. Oman pyrstön voi tilata meidän verkkokaupan wellshop.fi kautta, jolloin saat sen mukaan ensimmäiselle tunnille.


Jos sinulla herää kysymyksiä uimataitovaatimuksista tai muista kurssiin liittyvistä asioista, ole rohkeasti yhteydessä kurssin ohjaajaan.Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

0503405692

Kurssin ohjaajat

Kuvia

Kurssin järjestäjä