Alkaa 16.10.2019

Sijainti

Keilaranta 4, 02150 Espoo

Aikataulu

Keskiviikkona 16.10. klo 9:00-15:00

Harjoituskerrat

1

Hinta

50€ / 60€ (sis. lounaan ravintola Factoryssa)

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan 9.10. mennessä!

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

Lapsille

Taso

Keskitaso

Ryhmäkoko

15

MERENNEITOPÄIVÄ


Nyt sinäkin voit oppia uimaan kuin oikea merenneito ja ahti!

Merenneitopäivässä riittää touhua ja toimintaa koko päiväksi! Pääset kahdesti uimaan merenneito Meledan opastuksella. Uintien välissä askarrellaan omat merenneitokorut.

Merenneitopäivässä opetellaan merenneitopyrstön turvallinen käyttö

Merenneitouinti vahvistaa vedessä liikkumisen taitoja. Erityisesti sukeltaminen ja delfiinipotkut tulevat tutuiksi. Harjoittelemme myös pyrstön kanssa vedessä tehtäviä temppuja sekä merenneitotaitoja, kuten kuplapusuja. Uiminen on taatusti hauskaa!

Turvallisuussyistä merenneitopäivään osallistuminen edellyttää 50 metrin uimataitoa sekä sukeltamisen tulee olla hallussa.

Merenneitopäivä on suunnattu siis kaikille uimataitoisille 7-13 vuotiaille lapsille!

Meidän kautta voit varata lounaan ravintola Factorysta leiripäiväksi hintaan 10€. Factory sijaitsee samassa rakennuksessa Keilaniemi Spa:n kanssa.


VARUSTUS

Pyrstön lisäksi merenneidot ja -ahdit tarvitsevat ylleen uimapuvun. Meiltä saat lainaan merenneidon pyrstön sekä monoräpylän päivän ajaksi. Kurssille voi osallistua myös omalla pyrstöllä!

Sukelluksia varten on hyvä olla uimalasit, mikäli sinulla ei niitä vielä ole, voit ostaa ne paikan päältä hintaan 20€.


Kaikki kurssille osallistujat saavat 15% alekoodin pyrstön ostoa varten. Pyrstön voi tilata meidän verkkokaupan wellshop.fi kautta. Pyrstöön kuuluvat monoräpylä sekä pyrstökangas.


Ole rohkeasti yhteydessä meihin, jos sinulla herää jotain kysyttävää!


Nähdään merenneitoilun merkeissä!


Terkuin,

Sporttaamo

info@sporttaamo.fi

puh. 050 340 5692

Kurssin ohjaajat

Maija M

Vesi on ollut toinen kotini vauvasta asti ja olen aina löytänyt rauhan veden ääreltä. Minulla on monipuolinen urheilu- ja kilpailutausta, nuorempana uin myös kilpaa muutaman vuoden. Erilaisten ryhmien ohjaamisesta on karttunut kokemusta, valmentaessani lapsi- ja aikuisryhmiä cheerleadingissä 10 vuoden ajan. Aikaisemmassa työssäni lastentarhanopettajana kertyi monipuolista kokemusta lapsiryhmistä. Lapset ovat lähellä sydäntäni. Olen käynyt myös SUH:n uimaopettaja koulutuksen ja tykkään ohjata eri-ikäisiä uimareita. Suurin intohimoni on merenneitouinti. Pienestä asti olen ollut merenneitosielu ja merenneitonimeni on Meleda. Haluan, että jokaisella on mahdollisuus toteuttaa merenneitohaaveensa.

Kuvia

Kurssin järjestäjä