Alkaa 

Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

Tiistaisin 29.10.-10.12. klo 16:25-17:10

Harjoituskerrat

7

Hinta

112€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan 25.10. mennessä!

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

Aikuisille

Taso

Edistyneet

Ryhmäkoko

14

Lapsuuden unelmat todeksi!


Tiistaisin klo 16:25-17:10 Sporttaamon uimahallin allas on kokonaan merenneitojen ja ahtien käytössä! Halliin pääsee sisään klo 16:00 ja sieltä tulee poistua klo 17:30 mennessä.

Merenneitouinnin jatkoryhmään voi osallistua käytyään alkeiskurssin tai jos omaa vastaavat taidot. Jatkoryhmässä vahvistetaan jo opittuja taitoja ja harjoitellaan uusia. Uiminen on hauskempaa yhdessä kuin yksin ja hallilla pääset tapaamaan muita merenneitoja ja ahteja. Jatkoryhmässä syvennytään merenneitoilun maailmaan. Kurssin aikana on mahdollista saada oma vedenalainen video.

Tunneilla käytetään pyrstöä, joka koostuu monoräpylästä sekä erillisestä pyrstökankaasta.


Kurssille voi osallistua joko omalla pyrstöllä tai vuokrapyrstöllä.

Vuokrapyrstön hinta on 50€/7 kertaa. 

Oman pyrstön voi tilata wellshopin kautta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua, jolloin saat sen mukaan ensimmäiselle tunnille. Pyrstöön kuuluvat monoräpylä (lasten koot 50€/aikuisten koot 60€) sekä pyrstökangas (lasten koot 50€/aikuiset koot 60€).

Ohjaajana toimii Maija eli Merenneito Meleda


HUOM!

Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.


Lisätiedot:

Kurssin ohjaajat

Maija M

Vesi on ollut toinen kotini vauvasta asti ja olen aina löytänyt rauhan veden ääreltä. Minulla on monipuolinen urheilu- ja kilpailutausta, nuorempana uin myös kilpaa muutaman vuoden. Erilaisten ryhmien ohjaamisesta on karttunut kokemusta, valmentaessani lapsi- ja aikuisryhmiä cheerleadingissä 10 vuoden ajan. Aikaisemmassa työssäni lastentarhanopettajana kertyi monipuolista kokemusta lapsiryhmistä. Lapset ovat lähellä sydäntäni. Olen käynyt myös SUH:n uimaopettaja koulutuksen ja tykkään ohjata eri-ikäisiä uimareita. Suurin intohimoni on merenneitouinti. Pienestä asti olen ollut merenneitosielu ja merenneitonimeni on Meleda. Haluan, että jokaisella on mahdollisuus toteuttaa merenneitohaaveensa.

Kuvia

Kurssin järjestäjä