Alkaa 15.04.2019

Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

MAANANTAISIN 15.4.-20.5. klo 17:15-18:00

Harjoituskerrat

5

Hinta

80€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 9.4.2019 mennessä.

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

Aikuiset

Taso

Edistyneet

Ryhmäkoko

14

Lapsuuden unelmat todeksi!

Maanantain klo 17:15-18 Sporttaamon uimahallin allas on kokonaan merenneitojen ja ahtien käytössä!

Merenneitouinnin jatkoryhmään voi osallistua käytyään alkeiskurssin tai jos omaa vastaavat taidot. Jatkoryhmässä vahvistetaan jo opittuja taitoja ja harjoitellaan uusia. Uiminen on hauskempaa yhdessä kuin yksin ja hallilla pääset tapaamaan muita merenneitoja ja ahteja. Jatkoryhmässä syvennytään merenneitoilun maailmaan. Viimeisellä kerralla on mahdollista saada oma vedenalainen video.

Tunneilla käytetään pyrstöä, joka koostuu monoräpylästä sekä erillisestä pyrstökankaasta.

Pyrstön voi tilata meidän verkkokaupan wellshop.fi kautta, jolloin saat sen mukaan ensimmäiselle tunnille. Pyrstöön kuuluvat monoräpylä (60€) sekä pyrstökangas (60€).

Kurssille voi osallistua myös omalla pyrstöllä.

Meiltä löytyy lainapyrstöjä, joita voi vuokrata 30 euron lisämaksulla kurssin ajaksi. Katso kokosi kokotaulukosta ja ilmoita se lomakkeeseen (pyrstön koko-kohtaan):

Jos sinulla herää kysymyksiä uimataito vaatimuksista tai muista kurssiin liittyvistä asioista, ole rohkeasti yhteydessä kurssin ohjaajaan.

Kurssin aikana harjoittelemme yhteisen esityksen, jonka voimme halutessanne esittää 20.5.2019 perheillenne ja ystävillenne, keskustellaan tästä vielä kurssin alkaessa. Kurssille osallistuminen ei vaadi osallistumista esitykseen.

Ohjaajana toimii Maija eli Merenneito Meleda. Halutessasi voit seurata Meledan merenneitoilua instagramissa @mermaidmeleda

Huom!

  • Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.
  • Kurssi maksetaan vasta järjestäjän lähetettyä erillinen vahvistusviesti lähempänä kurssin alkua.
  • Ei tuntia ma 25.4. (pääsiäinen)

Muuta:

Voit tehdä uintivälinetilauksen verkkokaupastamme wellshop.fi. Järjestäjä toimittaa välineet ensimmäiselle kerralle paikan päälle.

Lisätiedot:

info@sporttaamo.fi

Kurssin ohjaajat

Maija M

Vesi on ollut toinen kotini vauvasta asti ja olen aina löytänyt rauhan veden ääreltä. Minulla on monipuolinen urheilu- ja kilpailutausta, nuorempana uin myös kilpaa muutaman vuoden. Erilaisten ryhmien ohjaamisesta on karttunut kokemusta, valmentaessani lapsi- ja aikuisryhmiä cheerleadingissä 10 vuoden ajan. Aikaisemmassa työssäni lastentarhanopettajana kertyi monipuolista kokemusta lapsiryhmistä. Lapset ovat lähellä sydäntäni. Olen käynyt myös SUH:n uimaopettaja koulutuksen ja tykkään ohjata eri-ikäisiä uimareita. Suurin intohimoni on merenneitouinti. Pienestä asti olen ollut merenneitosielu ja merenneitonimeni on Meleda. Haluan, että jokaisella on mahdollisuus toteuttaa merenneitohaaveensa.

Kuvia

Kurssin järjestäjä