Alkaa 28.04.2019

Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

SUNNUNTAISIN 28.4.-26.5. klo 12:45-13:30

Harjoituskerrat

5

Hinta

80€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

ilmoittaudu viimeistään 23.4.2018 mennessä.

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

Lapsille 7-14v

Taso

Edistyneet

Ryhmäkoko

12

Sunnuntaisin Kilon uimahalli on merenneitojen käytössä!

Merenneitouinnin jatkoryhmään voi osallistua käytyään alkeiskurssin tai jos omaa vastaavat taidot. Lisätietoja: info@sporttaamo.fi

Jatkoryhmässä vahvistetaan jo opittuja taitoja ja harjoitellaan uusia. Uiminen on hauskempaa yhdessä kuin yksin ja hallilla pääset tapaamaan muita merenneitoja ja ahteja. Jatkoryhmässä syvennytään merenneitoilun maailmaan. Viimeisellä kerralla on mahdollista saada oma vedenalainen video.

Sporttaamon uimahalli on merenneitoystävällinen ja siellä saa käyttää uintiin sopivia merenneitoasusteita. Varmista asusi sopivuus ja turvallisuus kuitenkin vielä ensin vuoron ohjaajalta.

Kurssilla käytetään pyrstöä, joka koostuu monoräpylästä sekä erillisestä pyrstökankaasta.

Pyrstön voi tilata verkkokaupastamme wellshop.fi, jolloin saat sen mukaan ensimmäiselle tunnille. Pyrstöön kuuluvat monoräpylä (50/60€) sekä pyrstökangas (50/60€)

Meillä on myös pyrstöjä, joita on mahdollista vuokrata hintaan 30€. Nämä varataan erikseen: info@sporttaamo.fi

Jos sinulla herää kysymyksiä uimataito vaatimuksista tai muista kurssiin liittyvistä asioista, ole rohkeasti yhteydessä kurssin ohjaajaan.


Huom!

- Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.

- Huom! Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen. 

Muuta:

- Voit tehdä uintivälinetilauksen ilmoittautumisen ohessa. Järjestäjä toimittaa välineet ensimmäiselle kerralle paikan päälle.


Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

puh. 0503405692 (mielellään soittopyyntö tekstiviestillä)

Kurssin ohjaajat

Nea S

Olen ollut uinnin parissa vauvasta saakka. Omaan vahvan kilpauintitaustan sekä kilpauintivalmennuksesta kokemusta löytyy 12 vuoden ajalta. Tämän lisäksi olen ohjannut lapsille uimakouluja sekä vesiralleja. Ohjaajana pyrin huomioimaan oppilaan oman lähtötason ja kehittämään oppilaita yksilöinä eteenpäin. Ehdottomasti parasta ohjaamisessa on huomata oppilaiden kehittyminen, heidän siitä saamansa ilo sekä itseluottamuksen kasvu.

Kuvia

Kurssin järjestäjä