Alkaa 13.08.2019

Sijainti

Sporttaamo Spa, Keilaranta 4, 02650 Espoo

Aikataulu

TIISTAISIN 13.8.-15.10.2019 klo 19-19:45

Harjoituskerrat

10

Hinta

160€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

ilmoittaudu viimeistään 3.8.2019 mennessä.

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

Lapsille 7-14v

Taso

Edistyneet

Ryhmäkoko

10

Joko sinulta löytyy merenneidon pyrstö, mutta ei paikkaa missä uida sen kanssa?

 Tiistaisin Sporttaamo spa on merenneitojen käytössä!

 Merenneitouinnin jatkoryhmään voi osallistua käytyään alkeiskurssin tai jos omaa vastaavat taidot. Lisätietoja: info@sporttaamo.fi

Jatkoryhmässä vahvistetaan jo opittuja taitoja ja harjoitellaan uusia. Uiminen on hauskempaa yhdessä kuin yksin ja hallilla pääset tapaamaan muita merenneitoja ja ahteja. Jatkoryhmässä syvennytään merenneitoilun maailmaan.

 Sporttaamo Spa on merenneitoystävällinen ja siellä saa käyttää uintiin sopivia merenneitoasusteita. Varmista asusi sopivuus ja turvallisuus kuitenkin vielä ensin tunnin ohjaajalta.

Kurssilla käytetään merenneidon pyrstöä, joka koostuu monoräpylästä ja kangasosasta. Uimapuku sekä uimalasit ovat erittäin suositeltavat.

Jos sinulla ei ole omaa pyrstöä voit vuokrata sen hintaan 50€/10kertaa. Oman pyrstön voi tilata wellshopin kautta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua, jolloin saat sen mukaan ensimmäiselle tunnille. Pyrstöön kuuluvat monoräpylä (lasten koot 50€/aikuisten koot 60€) sekä pyrstökangas (lasten koot 50€/aikuiset koot 60€).


Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

p. 050 340 5692 

Kurssin ohjaajat

Nea S

Olen ollut uinnin parissa vauvasta saakka. Omaan vahvan kilpauintitaustan sekä kilpauintivalmennuksesta kokemusta löytyy 12 vuoden ajalta. Tämän lisäksi olen ohjannut lapsille uimakouluja sekä vesiralleja. Ohjaajana pyrin huomioimaan oppilaan oman lähtötason ja kehittämään oppilaita yksilöinä eteenpäin. Ehdottomasti parasta ohjaamisessa on huomata oppilaiden kehittyminen, heidän siitä saamansa ilo sekä itseluottamuksen kasvu.

Kuvia

Kurssin järjestäjä