Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

SUNNUNTAINA 4.11.2018 klo 14:00-15:15

Harjoituskerrat

1

Hinta

14€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

ilmoittaudu viimeistään 2.11.2018

Kenelle?

Merenkansalle

Taso

Edistyneet

Ryhmäkoko

20

Sunnuntaina 4.11 klo 14:00-15:15 Sporttaamon uimahallin allas on kokonaan merenneitojen ja ahtien käytössä!

Merenneitouintivuorolle voi osallistua käytyään alkeiskurssin tai jos omaa vastaavat taidot. Lisätietoja: info@sporttaamo.fi

Merenneitouintivuorolla vahvistetaan jo opittuja taitoja ja harjoitellaan uusia. Uiminen on yleensä hauskempaa yhdessä kuin yksin ja hallilla pääset tapaamaan muita merenneitoja ja ahteja. Vuoroilla saa uida koko ajan vapaasti tai halutessaan osallistua vuoron alussa ohjattuun toimintaan. Ohjaaja voi myös antaa jokaiselle yksilöllisiä vinkkejä oman uintinsa kehittämiseen. 

Sporttaamon uimahalli on merenneitoystävällinen ja siellä saa käyttää uintiin sopivia merenneitoasusteita. Varmista asusi sopivuus ja turvallisuus kuitenkin vielä ensin vuoron ohjaajalta. Vuorolla kuvaaminen on sallittu, kunhan varmistaa että kuvissa/videoissa ei näy sellaiset henkilöt, jotka eivät halua näkyä taustalla.

Vuorolle mahtuu yhteensä 20 merenneitoa ja merenmiestä.

Kertamaksu on 14€

Meillä on myös rajallinen määrä pyrstöjä, joita on mahdollista vuokrata 5€/kerta hintaan. Nämä varataan erikseen: info@sporttaamo.fi

Jos sinulla herää kysymyksiä uimataito vaatimuksista tai muista kurssiin liittyvistä asioista, ole rohkeasti yhteydessä kurssin ohjaajaan.

Ohjaajana toimii Maija eli Merenneito Meleda. Halutessasi voit seurata Meledan merenneitoilua instagramissa @mermaidmeleda

 

Muuta:

- Voit tehdä pyrstötilauksen, lisätiedot: info@sporttaamo.fi Järjestäjä toimittaa välineet ensimmäiselle kerralle paikan päälle.

 

Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

0503405692 (mielellään soittopyyntö tekstarilla)


Kurssin ohjaajat

Maija M

Vesi on ollut toinen kotini vauvasta asti ja olen aina löytänyt rauhan veden ääreltä. Minulla on monipuolinen urheilu- ja kilpailutausta, nuorempana uin myös kilpaa muutaman vuoden. Erilaisten ryhmien ohjaamisesta on karttunut kokemusta, valmentaessani lapsi- ja aikuisryhmiä cheerleadingissä 10 vuoden ajan. Aikaisemmassa työssäni lastentarhanopettajana kertyi monipuolista kokemusta lapsiryhmistä. Lapset ovat lähellä sydäntäni. Olen käynyt myös SUH:n uimaopettaja koulutuksen ja tykkään ohjata eri-ikäisiä uimareita. Suurin intohimoni on merenneitouinti. Pienestä asti olen ollut merenneitosielu ja merenneitonimeni on Meleda. Haluan, että jokaisella on mahdollisuus toteuttaa merenneitohaaveensa.

Kuvia

Kurssin järjestäjä