Sijainti

Isonnevantie 8, 00320 Helsinki

Aikataulu

Tiistaisin 8.1.-5.3.2019 klo 19:00-19:30

Harjoituskerrat

9

Hinta

130€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 5.1.2019 mennessä

Kenelle?

4+

Taso

keskitaso

Ryhmäkoko

10

Tervetuloa lasten MERIHEVOSET -jatkouintikurssille!

Sporttaamon MERIHEVOSET -jatkouintikurssi on monipuolinen ja hauska uimakoulu lapsille, jotka haluavat harjoitella sukeltamista, liukua, sekä kelluntaa päin tai selin. Kurssimme tavoitteina ovat pinnalla pysymisajan pidentäminen sekä myyrä- ja alkeisselkäuinnin oppiminen. Ikäsuositus 4-8 vuotta.

Ohjaajamme on lasten kanssa osittain mukana altaassa. Aikuiset pääsevät ensimmäiselle opetuskerralle seurailemaan tuntia allasalueelle ja jatkokerroilla seuraaminen tapahtuu uimahallin aulasta.

Ilmoita lapsesi mukaan kehittymään taitavammaksi uimariksi ilon kautta!

Kurssimaksu maksetaan ensimmäisen opetuskerran yhteydessä paikalla olevalle Sporttaamon edustajalle. Maksutapoina ovat pankki- tai luottokortti, liikuntaseteli tai virikekortti. Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen. Kurssimaksu on kausisidonnainen ja sisältää uimahallin sisäänpääsymaksut. Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä.

Huomioithan myös, että veden lämpötila on 27 astetta. Suosittelemme helposti paleleville lapsille märkäpukua, jonka voi tilata kauttamme.

Haluaisitko hankkia uintivälineitä tai antaa uintikurssin lahjaksi? Meidän kauttamme voit tehdä uintiväline- tai lahjakorttitilauksen ilmoittautumisen ohessa. Toimitamme tilatut uintivälineet ensimmäiselle opetuskerralle.


Huom!

-Kurssimaksu on kausisidonnainen. Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja.

-Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen.


Tervetuloa mukaan treenaamaan - tarjoamme kurssin ostaneille ilmaisen uimalakin!


Lisätiedot:

info@sporttaamo.fi

050 340 5692 (Jätä soittopyyntö tekstiviestitse ja soitamme sinulle)

Kurssin ohjaajat

Kuvia

Kurssin järjestäjä