Alkaa 28.04.2019

Sijainti

Keilaranta 4, 02150 Espoo

Aikataulu

SUNNUNTAISIN 28.4.-16.6. klo 10:30-11:00

Harjoituskerrat

8

Hinta

144€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 21.4.2019.

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

perheille

Taso

alkeet

Ryhmäkoko

7

PERHEUIMAKOULU (2-6v)

Perheuimakoulu on 2-6 -vuotiaille lapsille. Perheuimakoulussa totutellaan vedenalaiseen maailmaan yhdessä koulutetun ohjaajan kanssa. Perheuimakoulu on erinomainen tapa aloittaa totuttelu veteen leikkimielisessä ja turvallisessa ilmapiirissä. Tunti pidetään lämpimässä (+32) asteisessa altaassa, jolloin lapsella ja aikuisella on hyvä olla. Lapsen lisäksi tunnille voi osallistua kaksi aikuista. Perheuimakoulussa koko perhe pääsee harrastamaan yhdessä. Tunneilla tarjotaan virikkeitä ja harjotteita eri-ikäisille lapsille aina oman tason mukaisesti.

Perheuimakoulussa ei opita uimaan, mutta harjoitellaan leikinomaisesti totuttelua veteen, uinnin alkeita sekä pidetään hauskaa. 

Kurssin kesto: 8 kertaa

Kurssin hinta: 144€

Kurssin tavoitteet:

  • Oppia nauttimaan ja iloitsemaan vesileikeistä sekä tottumaan vedenalaiseen maailmaan yhdessä vanhemman kanssa

Huom!

  • Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.
  • Kurssi maksetaan wellshopin kautta vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen erillisellä vahvistusviestillä. 
  • Kurssimaksu sisältää uimahallin pääsymaksun.

Lisätietoja perheuimakoulusta: 

  • Lapselle on suositeltavaa hankkia kokovartalopuku, joka auttaa lapsen käsittelyä vedessä paljaan ihon ollessa liukas. 
  • Hygieniasyistä uintivaipat ovat uimakouluissamme kiellettyjä. Vauvan ruokailu tulee ajoittaa niin, että pulautusriski on mahdollisimman pieni, mutta vauvalla on energiaa osallistua tunnille.
  • Ennen uimakoulua on peseydyttävä hyvin. Kaikki korut, kellot sekä rannekkeet tulee ottaa pois ennen tuntia, jotta allasvesi pysyy mahdollisimman puhtaana. 
  • Altaaseen saa mennä vasta ohjaajan antaessa luvan. 
  • Sairaana ei saa tulla tunnille tartuntariskin takia sekä jälkitautien estämiseksi. 
  • Perheuinnissa ennen kaikkea tärkeintä on totuttaa lasta veteen yhdessä vanhemman kanssa, lempeässä ilmapiirissä, unohtamatta uintiharrastuksen tuomaa iloa

Lisätiedot: 

info@sporttaamo.fi

p. 050 340 5692 (mielellään soittopyyntö tekstarilla)

Kurssin ohjaajat

Vanessa O

Heippa, olen Vanessa! Uimaopettajana olen toiminut koko aikuisikäni ja vähän päälle. Opetuskokemusta minulla on ihan vauvasta vaariin. Sydämen asiani on opettaa lapsille ja vauvoille vedessä alkeet ja saada siellä kerättyä tiettyä itseluottamusta sekä harjoitettua motoriikkaa. Olen itse kilpaillut uinnissa, joten tekniikkan taitoja minulla on myös jakaa eteenpäin. Toivottavasti tavataan vedessä!

Kuvia

Kurssin järjestäjä