Alkaa 

Sijainti

Isonnevantie 8, 00320 Helsinki

Aikataulu

TIISTAISIN 5.2.-5.3.2019 klo 19:00-19:30

Harjoituskerrat

5

Hinta

95€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 1.2.2019.

Kurssin kieli

Kenelle?

3-5 vuotiaat

Taso

Alkeet

Ryhmäkoko

6

EasySwim Survival 5-kerran intensiivikurssilla totuttaudutaan syvässä vedessä uimiseen uinninopetuspuvun ja erilaisten muiden uintivälineiden kanssa. Lapsi harjoittelee leikin kautta kellumista sekä selällään että vatsallaan sekä harjoittelee alkeisuintitekniikoita. Tämä kurssi toimii loistavana introna pidemmälle EasySwim Survival -kurssille tai antaa vanhemmille lapsille valmiudet EasySwim Advanced kurssille osallistumiseen. 

Sporttaamon EasySwim konseptiin kuuluvien uimakoulujen avulla uimataidon oppiminen on helpompaa ja hauskempaa. Lapset aloittavat uimakouluun ensimmäisestä tunnista lähtien syvästä vedestä. Syvässä vedessä uiminen tarjoaa lapselle monia etuja, se takaa haastavamman ja motivoivamman ympäristön ja varmistaa riittävän suuret toistomäärät. Turvallisuus taataan tähän tarkoitukseen suunnitellulla EasySwim Pro -uinninopetuspuvulla. Puku antaa lapselle oppimiseen tarvittavaa itsevarmuutta ja nopeutaa oppimisprosessia. Puku on pakollinen väline, ja sen voi tilata verkkokaupastamme wellshop.fi, toimitamme sen ensimmäiselle kerralle paikan päälle. Ikäraja 3-5 vuotta.


Huom!

- Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.

- Huom! Kurssi maksetaan vasta järjestäjän lähetettyä erillinen vahvistusviesti lähempänä kurssin alkua.

 

Muuta:

-Voit tehdä uintivälinetilauksen verkkokaupastamme wellshop.fi. Järjestäjä toimittaa välineet ensimmäiselle kerralle paikan päälle.

-Huomioithan myös, että veden lämpötila on 27 astetta.


Tervetuloa mukaan treenaamaan - tarjoamme kurssin ostaneille ilmaisen uimalakin!


Lisätiedot:

info@sporttaamo.fi

+358 50 340 5692 (Jätä soittopyyntö tekstiviestitse ja soitamme sinulle)

Kurssin ohjaajat

Vanessa O

Heippa, olen Vanessa! Uimaopettajana olen toiminut koko aikuisikäni ja vähän päälle. Opetuskokemusta minulla on ihan vauvasta vaariin. Sydämen asiani on opettaa lapsille ja vauvoille vedessä alkeet ja saada siellä kerättyä tiettyä itseluottamusta sekä harjoitettua motoriikkaa. Olen itse kilpaillut uinnissa, joten tekniikkan taitoja minulla on myös jakaa eteenpäin. Toivottavasti tavataan vedessä!

Kuvia

Kurssin järjestäjä