Sijainti

Isonnevantie 8, 00320 Helsinki

Aikataulu

MAANANTAISIN 3.9.-17.12.2018 juoksukurssi klo 18:00-18:45 + uintikurssi klo 19:00-19:45

Harjoituskerrat

16

Hinta

200-365€

Kurssin järjestäjä

Sport Troops Oy

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 26.8.2018.

Kenelle?

Aikuiset

Taso

Edistyneet

Ryhmäkoko

13

Tervetuloa ainutlaatuiselle SWIM&RUN -kurssillemme yhdistämään vapaauinti ja juoksu!

Tällä yhdistelmäkurssilla osallistut tehokkaalle juoksukurssille, jolta loikkaat suoraan altaaseen vapaauinnin treenikerhoon. Voit myös valita halutessasi vain toisen näistä.

Olipa tavoitteenasi sitten tutustua juoksutekniikkaan tai saada lisäsparrausta ja tekniikkavinkkejä kesän triathlonhankkeita silmällä pitäen - tämä yhdistelmäkurssi on sinua varten! Tarvitset mukaasi säähän ja ulkoliikuntaan sopivat liikunnalliset vaatteet, sekä uintivarusteet. Juoksutreenit sisältävät lajiin sopivat alku- ja loppuverryttelyt, sekä tekniikka- ja lajispesifiset harjoitukset.

Uintitunneillamme painotetaan vahvasti vapaauintia, unohtamatta kuitenkaan selkä- ja rintauintia. Teemoinamme ovat muun muassa aerobinen ja anaerobinen harjoittelu, sekä vesivoima. Kurssilla kohdennamme harjoituksia eri kuntotasojen ja uintitaustojen mukaan muistaen, että usein se teknisesti heikoin laji saattaa silti olla tehokkainta treeniä ja kehittää uimaria suhteessa eniten.


Uintikurssin tavoitteet:

  • Vapaauintitekniikan hiominen pitkillä matkoilla
  • Hengitystekniikan ja -rytmin löytäminen
  • Käsivetotekniikan ja oikeaoppisen rytmityksen kehittäminen
  • Kunto- ja kestävyysominaisuuksien harjoittaminen

Toivomme, että kurssimme aloittavat osaavat jo uida 100m vapaauinnin ilman taukoja.


Hinnastomme:

  • Yhdistelmäkurssi 295€ / 16 kertaa / 2 x 45 min

tai kurssit yksittäin:

  • Juoksukurssi 160€ / 16 kertaa / 1 x 45min
  • Uintikurssi 230€ / 16 kertaa / 1 x 45min


Kurssimaksu maksetaan ensimmäisen opetuskerran yhteydessä paikalla olevalle Sport Troopsin edustajalle. Maksutapoina ovat pankki- tai luottokortti, liikuntaseteli tai luottokorttimainen virikekortti. Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen. Kurssimaksu on kausisidonnainen ja sisältää uimahallin sisäänpääsymaksut. Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä. Liikunta-alan arvonlisävero on noussut 10 prosentista 24 prosenttiin, josta johtuu nykyisten hintojen nousu edellisiin verrattuna.

Haluaisitko hankkia uintivälineitä tai antaa uintikurssin lahjaksi? Meidän kauttamme voit tehdä uintiväline- tai lahjakorttitilauksen ilmoittautumisen ohessa. Toimitamme tilatut uintivälineet ensimmäiselle opetuskerralle.

Tervetuloa mukaan treenaamaan - tarjoamme kurssin ostaneille ilmaisen uimalakin!


Lisätiedot:

info@sporttaamo.fi

+358 50 340 5692 (Jätä soittopyyntö tekstiviestitse ja soitamme sinulle)

Kurssin ohjaajat

Sami N.

Olen 27-vuotias liikunnanohjaaja (AMK). Liikunnan parissa olen kokeillut ja harrastanut yhtä sun toista, mutta vahvimmat kokemukset löytyvät sekä uinnista, että yleisurheilusta. Näissä molemmissa tuli kilpailtua 10+ vuotta pienestä lapsesta teiniksi asti. Monipuolinen liikuntataustani, koulutukseni sekä ulospäin suuntautunut persoonallisuuteni antavat vahvuudet omaan ohajukseeni. Minulle on ilo jakaa omaa tieto-taitoani eteenpäin.

Kuvia

Kurssin järjestäjä