Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

MAANANTAISIN 20.8.-15.10.2018 klo 19:00-19:45

Harjoituskerrat

9

Hinta

81€ / 9 kerran sarjalippu tai 12€ / kertalippu

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

TULE MUKAAN KERTAMAKSULLA

Kenelle?

Aikuiset

Taso

Keskitaso

Ryhmäkoko

18

Vesi kannattelee kehoa painosta riippumatta ja antaa tehokkaan vastuksen rasittamatta niveliä. Vedessä tehtävät harjoitukset parantavat hapenottokykyä, kestävyyttä sekä tehostavat aineenvaihduntaa. Miellyttävänä ja tehokkaana liikuntamuotona vedessä tehtävä vesijumppa soveltuu kaikille perusterveille henkilöille, jotka haluavat tehokkaan harjoituksen veden vastusta käyttäen.

Tunnin tavoite on aikaansaada kehittävä harjoitusvaikute sekä aerobisessa että lihaskunto-osuudessa. Tunti vaikuttaa sydän- ja verenkiertoelimistöön sekä lihaskuntoon kehittävästi. Fokuksessa on perusvoiman kehittäminen kehon suurimmissa lihasryhmissä.

Tunti pidetään syvässä altaassa (1,4-2,2m)

Kauden tuntisuunnitelma rakennetaan seuraavista vaihtuvista tuntiteemoista:

  • Hydrobic (2-3 kertaa)
  • AquaCombat (2-3 kertaa)
  • HIIT + Core (2-3 kertaa)


Tule ja rakastu tehokkaaseen vesitreeniin!


Voit ottaa itsellesi koko kurssin (81€, 9 kertaa) tai tulla mukaan kertamaksulla (12€).


Kurssimaksu maksetaan ensimmäisen opetuskerran yhteydessä paikalla olevalle Sporttaamon edustajalle. Maksutapoina ovat pankki- tai luottokortti, liikuntaseteli tai luottokorttimainen virikekortti. Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen. Kurssimaksu on kausisidonnainen ja sisältää uimahallin sisäänpääsymaksut. Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä. Liikunta-alan arvonlisävero on noussut 10 prosentista 24 prosenttiin, josta johtuu nykyisten hintojen nousu edellisiin verrattuna.


Haluaisitko hankkia uintivälineitä tai antaa uintikurssin lahjaksi? Meidän kauttamme voit tehdä uintiväline- tai lahjakorttitilauksen ilmoittautumisen ohessa. Toimitamme tilatut uintivälineet ensimmäiselle opetuskerralle.


Tervetuloa mukaan treenaamaan - tarjoamme kurssin ostaneille ilmaisen uimalakin!


Lisätiedot:

info@sporttaamo.fi

+358 50 340 5692 (Jätä soittopyyntö tekstiviestitse ja soitamme sinulle)


Kurssin ohjaajat

Kuvia

Kurssin järjestäjä