Sijainti

Kilon uimahalli, Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

MAANANTAISIN 7.1.-3.4.2019 klo 19:35-20:20

Harjoituskerrat

9

Hinta

90€/ koko kurssi tai 13€/kertamaksu

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu 1.1.2019 mennessä

Kenelle?

15v +

Taso

alkeet

Ryhmäkoko

18

Vesi kannattelee kehoa painosta riippumatta ja antaa tehokkaan vastuksen rasittamatta niveliä. Vedessä tehtävät harjoitukset parantavat hapenottokykyä, kestävyyttä sekä tehostavat aineenvaihduntaa. Miellyttävänä ja tehokkaana liikuntamuotona vedessä tehtävä vesijumppa soveltuu kaikille perusterveille henkilöille, jotka haluavat tehokkaan harjoituksen veden vastusta käyttäen.

Tunnin tavoite on aikaansaada kehittävä harjoitusvaikute sekä aerobisessa että lihaskunto-osuudessa. Tunti vaikuttaa sydän- ja verenkiertoelimistöön sekä lihaskuntoon kehittävästi. Fokuksessa on perusvoiman kehittäminen kehon suurimmissa lihasryhmissä.

Tunti pidetään syvässä altaassa (1,4-2,2m)

Tuntien teemat vaihtelevat, taattu hymy ja hiki jumpan jälkeen!

Tule ja rakastu tehokkaaseen vesitreeniin!


Voit ottaa itsellesi koko kurssin (90€/ 9 kertaa) tai tulla mukaan kertamaksulla (13€), mikäli kurssilla on tilaa.


Kurssimaksu maksetaan ensimmäisen opetuskerran yhteydessä paikalla olevalle Sporttaamon edustajalle. Maksutapoina ovat pankki- tai luottokortti, liikuntaseteli tai luottokorttimainen virikekortti. Kurssi maksetaan vasta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen. Kurssimaksu on kausisidonnainen ja sisältää uimahallin sisäänpääsymaksut. Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä.


Haluaisitko hankkia uintivälineitä tai antaa uintikurssin lahjaksi? Meidän kauttamme voit tehdä uintiväline- tai lahjakorttitilauksen ilmoittautumisen ohessa. Toimitamme tilatut uintivälineet ensimmäiselle opetuskerralle.


Tervetuloa mukaan treenaamaan - tarjoamme kurssin ostaneille ilmaisen uimalakin!


Lisätiedot:

info@sporttaamo.fi tai 050 345 2083.

Kurssin ohjaajat

Kuvia

Kurssin järjestäjä