Sporttaamon ohjaajat

Teemu M

.Olen 26-vuotias liikunta-alan ammattilainen ja personal trainer. Olen toiminut valmentajana

lukuisissa eri lajeissa, kuten koripallossa, kilpauinnissa, ja triathlonissa.

Liikuntataustaa on kertynyt koripallosta, jalkapallosta, kamppailulajeista sekä uppopallosta

maajoukkuetasolla asti. Kestävyysurheilun parissa kokemusta on kertynyt yli 10-vuodelta.

Triathlonissa olen kilpaillut kansainvälisesti PM, EM ja MM-tasolla. Vuodesta 2012 asti olen

kerryttänyt SM-mitaleita joka vuosi eri kisamatkoilta.

Viimeisimmät vuodet päämatkanani täydenmatkan Ironman-kisat.

Triathlonharjoitteluun ja koulutukseeni kuuluu osaaminen monipuolisen voimaharjoittelun,

liikkuvuuden kuin ravinnonkin osalta. Tekniikan näkökulmasta lajiosaamista löytyy

triathlonin kaikista osa-alueista sekä lisäksi hiihdosta ja maastopyöräilystä.

Vahvuuteni valmentajana on kiinnostus hyvinvointia ja suorituskyvyn ylläpitämistä sekä

kehittämistä kohtaan. Valmennuksessani keskityn kokonaisvaltaisuuteen, kommunikointiin,

yksilöllisyyteen ja harjoittelun suunnitelmallisuuteen. Tavoitteisiin pääseminen vaatii

pitkäjänteisyyttä, kykyä soveltaa ja laadun ylläpitämistä. Olen empaattinen persoona, mutta

vaadin valmennettaviltani sitoutumista kohti tavoitteita, kuitenkin aina hyvällä fiiliksellä.

Olen mielelläni avustamassa arvokasta matkaasi kohti tavoitteita.


KOULUTUS

Triathlonvalmentajan pätevyys

Kilpauintivalmentajan pätevyys

Kuntosalivalmentajan pätevyys

Personal Trainerin tutkinto

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Tradenomi (AMK), valmistuu 12/20

Juulianna L

Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja, SUH uimaopettaja ja erityisuimaopettaja. Monipuolinen työkokemukseni liikunnanohjaajan tehtävistä painottuu pääasiassa ryhmäliikuntaan sekä lasten uinninopetukseen. Innokkuus ja energisyys ei tästä ohjaajasta lopu kesken!

Nea S

Olen ollut uinnin parissa vauvasta saakka. Omaan vahvan kilpauintitaustan sekä kilpauintivalmennuksesta kokemusta löytyy 12 vuoden ajalta. Tämän lisäksi olen ohjannut lapsille uimakouluja sekä vesiralleja. Ohjaajana pyrin huomioimaan oppilaan oman lähtötason ja kehittämään oppilaita yksilöinä eteenpäin. Ehdottomasti parasta ohjaamisessa on huomata oppilaiden kehittyminen, heidän siitä saamansa ilo sekä itseluottamuksen kasvu.

Julia A

Olen ollut vedessä 5-vuotiaasta lähtien. Kilpauinti, taitouinti, vesipallo ja sukellus ovat olleet suuressa osassa minun elämässäni.  Minulla on lastentarhanopettajan koulutus. Olen käynyt SUH:n uimaopettajan kurssin sekä vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssin. Opetan eri käisiä uimaan (3 kuukautta - 75v) ja myös eritasoisia uimareita. Rakastan työtäni ja olen onnellinen, kun näen oppilaiden tuloksia.

Millie K

Leena T

Vilma S

Juoksusta uintiin vaihtanut Vilma on käynyt SUH:n uimaopettakoulutuksen, sekä on tuleva vauva- ja perheuinninohjaaja. Altaassa ohjaa mielellään niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin uimareita vauvasta vaariin. 

Työkseen Vilma ohjaa monipuolisesti liikuntaa juoksusta ja uinnista, aina iltapäiväkerhoihin asti!

Sirja L

Sami N

Olen 27-vuotias liikunnanohjaaja (AMK). Liikunnan parissa olen kokeillut ja harrastanut yhtä sun toista, mutta vahvimmat kokemukset löytyvät sekä uinnista, että yleisurheilusta. Näissä molemmissa tuli kilpailtua 10+ vuotta pienestä lapsesta teiniksi asti. Monipuolinen liikuntataustani, koulutukseni sekä ulospäin suuntautunut persoonallisuuteni antavat vahvuudet omaan ohajukseeni. Minulle on ilo jakaa omaa tieto-taitoani eteenpäin.

Suvi P

Vesiliikunta ja uimaopetus ovat intohimojani. Intohimoni vesiliikuntaan on alkanut 18 vuotta sitten aloittaessani oman uintiharrastuksen, joka jatkuu edelleen mastersuinnin parissa. Ohjaajana olen toiminut yli 15 vuotta minkä aikana on ehtinyt kertyä monipuolista  ohjauskokemusta vauvauinnista huippu-uintiin asti. Kouluttaudun  ohjaajana myös säännöllisesti ja olen käynyt mm. uimaopettaja, vauva-ja  perheuintiohjaaja, EasySwim-ohjaaja, erityisuimaopettaja, vesiralli, vesitreeni ja erilaisia valmentajakoulutuksia. Ohjaajana pyrin huomioimaan jokaisen oppilaan yksilöllisesti kehitystason ja luonteenpiirteiden mukaisesti oli kyseessä sitten veteen tutustuva tai sitten jo kokeneempi polskija. Nähdään altaassa 😊

Heli H

Olen 39-vuotias kokenut urheiluvalmentaja ja Personal Trainer (Trainer4You). Minulla on monipuolinen urheilutausta kilpauinnista ja amerikkalaisesta jalkapallosta. Urheiluvalmennuksen puolella olen toiminut pitkään yksilö- ja joukkuelajeissa niin lasten, nuorten kuin aikuisten parissa. Ammatiltani olen poliisi ja valmentaminen antaa minulle mielekästä vaihtelua oman työn lomaan. Lähde mukaan energiseen ja kannustavaan valmennukseen ja koe liikunnassa onnistumisen ilo!

Sophia L

Maija M

Vesi on ollut toinen kotini vauvasta asti ja olen aina löytänyt rauhan veden ääreltä. Minulla on monipuolinen urheilu- ja kilpailutausta, nuorempana uin myös kilpaa muutaman vuoden. Erilaisten ryhmien ohjaamisesta on karttunut kokemusta, valmentaessani lapsi- ja aikuisryhmiä cheerleadingissä 10 vuoden ajan. Aikaisemmassa työssäni lastentarhanopettajana kertyi monipuolista kokemusta lapsiryhmistä. Lapset ovat lähellä sydäntäni. Olen käynyt myös SUH:n uimaopettaja koulutuksen ja tykkään ohjata eri-ikäisiä uimareita. Suurin intohimoni on merenneitouinti. Pienestä asti olen ollut merenneitosielu ja merenneitonimeni on Meleda. Haluan, että jokaisella on mahdollisuus toteuttaa merenneitohaaveensa.

Vanessa O

Heippa, olen Vanessa! Uimaopettajana olen toiminut koko aikuisikäni ja vähän päälle. Opetuskokemusta minulla on ihan vauvasta vaariin. Sydämen asiani on opettaa lapsille ja vauvoille vedessä alkeet ja saada siellä kerättyä tiettyä itseluottamusta sekä harjoitettua motoriikkaa. Olen itse kilpaillut uinnissa, joten tekniikkan taitoja minulla on myös jakaa eteenpäin. Toivottavasti tavataan vedessä!

Meri K

Kokeneet valmentajasi

Kaikki ohjaajamme ovat käyneet Suomen uinti- ja hengenpelastusliiton (SUH) uimaopettajakoulutuksen ja heillä on kokemusta eri ikäryhmien opettamisesta. Monilla on oma kilpauintitausta, tai ovat muuten ansioituneita uintivalmentajia.

Yksityinen uimahalli

Sporttaamon kursseilla koko halli on kurssilaisten käytössä, eikä muiden ihmisten hälinä tai katseet pääse häiritsemään. Altaat ovat 25 metriä pitkiä ja neljä rataa leveitä.

Haluatko vuokrata hallin tai radan?

Oletko uimaopettaja tai kuulutko vaikkapa triathlonporukkaan? Voit vuokrata Sporttaamon hallin myös omaan käyttöön. Hallissamme pystyt harrastamaan vesiurheilua monipuolisesti: uintia, vesijumppaa, vesipooloa. 

Lue lisää