Ota yhteyttä

info@sporttaamo.fi

050 340 5692

*Kurssikyselyt arkisin klo 9-15 välisenä aikana. Muuna aikana yhteydenotto sähköpostitse.


Sporttaamon halli

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo


Helsingin yhteiskoulun uimahallissa

Isonnevantie 8, 00320 Helsinki


Lauttasaaren yhteiskoulun uimahallissa

Isokaari 19, 00320 Helsinki

Kysy uintikursseista tai muusta uintitoiminnasta 

Kirjoita viesti. Vastaamme pikimmiten.

Hallit kartalla ja tulo-ohjeet

Sporttaamon halli

Kutojantie 2 E, Espoo

Sportttaamon halli sijaitsee Kilon liikuntatalon tiloissa. Ajat sinne Kutojantieltä ja yritysrakennuksille käännyttyäsi heti vasemmalle. Päädystä aja tie ylös ja parkkipaikkojen jälkeen käänny vasemmalle. Uimahalli jää vasemmalle ja edestä löydät parkkitilaa. Sisäänkäynti rakennuksen kulmalta.

Helsingin suomalainen yhteiskoulu 

Isonnevantie 8, Helsinki

Tulo-ohje:

Halli sijaitsee Helsingin suomalaisen yhteiskoulun yhteydessä Etelä-Haagassa. Ajo hallille onnistuu Isonnevantieltä joko koulun parkkipaikalle tai suoraan uimahallin pihaan. Hallin pääovista näkeekin jo altaan.

Lauttasaaren yhteiskoulu

Isokaari 19, Helsinki

Tulo-ohje:

Halli sijaitsee Lauttasaaren yhteiskoulun yhteydessä. Aja hallille kääntymällä Isokaarelta hallin pihaan. Halliin pääset parkkipaikan vasemmasta reunasta. Kävele sieltä portaat alimpaan kerrokseen ja olet hallissa.

Tiimi

Sirja Luomaniemi

CEO

sirja@sporttaamo.fi

Nina Koivusaari

Wellness Manager

info@sporttaamo.fi

Kokeneet valmentajasi

Kaikki ohjaajamme ovat käyneet Suomen uinti- ja hengenpelastusliiton (SUH) uimaopettajakoulutuksen ja heillä on kokemusta eri ikäryhmien opettamisesta. Monilla on oma kilpauintitausta, tai ovat muuten ansioituneita uintivalmentajia.

Yksityinen uimahalli

Sporttaamon kursseilla koko halli on kurssilaisten käytössä, eikä muiden ihmisten hälinä tai katseet pääse häiritsemään. Altaat ovat 25 metriä pitkiä ja neljä rataa leveitä.

Haluatko vuokrata hallin tai radan?

Oletko uimaopettaja tai kuulutko vaikkapa triathlonporukkaan? Voit vuokrata Sporttaamon hallin myös omaan käyttöön. Hallissamme pystyt harrastamaan vesiurheilua monipuolisesti: uintia, vesijumppaa, vesipooloa. 

Lue lisää