Alkaa 01.04.2019

Sijainti

Kutojantie 2 E, 02630 Espoo

Aikataulu

MAANANTAISIN 1.4-27.5.2019 KLO 18:50-19:20

Harjoituskerrat

8

Hinta

149€

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu 28.3.2019 mennessä

Kurssin kieli

FI

Kenelle?

3-5v

Taso

alkeet

Ryhmäkoko

6

Sporttaamon EasySwim konseptiin kuuluvien uimakoulujen avulla uimataidon oppiminen on helpompaa ja hauskempaa. Lapset aloittavat uimakouluun ensimmäisestä tunnista lähtien syvästä vedestä. Syvässä vedessä uiminen tarjoaa lapselle monia etuja, se takaa haastavamman ja motivoivamman ympäristön ja varmistaa riittävän suuret toistomäärät. Turvallisuus taataan tähän tarkoitukseen suunnitellulla EasySwim Pro -uinninopetuspuvulla. Puku antaa lapselle oppimiseen tarvittavaa itsevarmuutta ja nopeutaa oppimisprosessia. Puku on pakollinen väline, ja sen voi tilata verkkokaupastamme wellshop.fi, toimitamme sen ensimmäiselle kerralle paikan päälle. Ikäraja 3-5 vuotta.

 

 Huom!

- Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.

- Huom! Kurssi maksetaan wellshopin kautta järjestäjän vahvistettua kurssin toteutumisen erillisellä vahvistusviestillä.

 

Muuta:

Voit tehdä uintivälinetilauksen wellshopissa. Järjestäjä toimittaa välineet ensimmäiselle kerralle paikan päälle.

 

Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

050 3405692 (soittopyyntö mielellään tekstiviestillä)

Kurssin ohjaajat

Nea S

Olen ollut uinnin parissa vauvasta saakka. Omaan vahvan kilpauintitaustan sekä kilpauintivalmennuksesta kokemusta löytyy 12 vuoden ajalta. Tämän lisäksi olen ohjannut lapsille uimakouluja sekä vesiralleja. Ohjaajana pyrin huomioimaan oppilaan oman lähtötason ja kehittämään oppilaita yksilöinä eteenpäin. Ehdottomasti parasta ohjaamisessa on huomata oppilaiden kehittyminen, heidän siitä saamansa ilo sekä itseluottamuksen kasvu.

Kuvia

Kurssin järjestäjä