Alkaa 

Sijainti

Lauttasaaren yhteiskoulun uimahalli, Isokaari 19, 00200 Helsinki.

Aikataulu

PERJANTAISIN 22.2.-22.3.2019 KLO 7:05-7:50

Harjoituskerrat

5

Hinta

80€ + mereneidon/ahdin pyrstö

Kurssin järjestäjä

Sporttaamo

Ilmoittaudu

ilmoittaudu viimeistään 19.2.2019 mennessä.

Kurssin kieli

Kenelle?

16+

Taso

Keskitaso

Ryhmäkoko

8

Tervetuloa ilmoittautumaan!

Lapsuuden unelmat todeksi! 

Nyt sinäkin voit oppia uimaan kuin oikea merenneito ja veden ahti! Aikuisten merenneitokurssi järjestetään Lauttasaaren yhteiskoulun uimahallissa, jolloin merenneitotaitoja pääsee harjoittelemaan rauhallisessa ympäristössä. Kurssilla edetään jokaisen omien uimataitojen mukaisesti rauhallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Pyrstön kanssa uiminen kehittää hyvin keskivartalon voimaa sekä vahvistaa vedessä liikkumisen taitoja. Erityisesti delfiinipotku sekä sukeltaminen tulevat tutuksi. Uiminen on taatusti hauskaa ja se vie mennessään!

Vaatimuksena on 50 metrin uimataito. Suosituksena on myös, että osaa sukeltaa.

Tunneilla käytetään pyrstöä, joka koostuu monoräpylästä sekä erillisestä pyrstökankaasta.

Pyrstön voi tilata meidän verkkokaupan wellshop.fi kautta, jolloin saat sen mukaan ensimmäiselle tunnille. Pyrstöön kuuluvat monoräpylä (60€) sekä pyrstökangas (60€).

Kurssille voi osallistua myös omalla pyrstöllä.

Meiltä löytyy lainapyrstöjä, joita voi vuokrata 30 euron lisämaksulla kurssin ajaksi.

Jos sinulla herää kysymyksiä uimataito vaatimuksista tai muista kurssiin liittyvistä asioista, ole rohkeasti yhteydessä kurssin ohjaajaan.

Ohjaajana toimii Maija eli Merenneito Meleda. Halutessasi voit seurata Meledan merenneitoilua instagramissa @mermaidmeleda

 Huom:

- Emme hyvitä käyttämättä jääneitä kertoja. Kurssimaksu on kausisidonnainen.

- Huom! Kurssi maksetaan vasta järjestäjän lähetettyä erillinen vahvistusviesti lähempänä kurssin alkua.

 

Muuta:

Voit tehdä uintivälinetilauksen verkkokaupastamme wellshop.fi. Järjestäjä toimittaa välineet ensimmäiselle kerralle paikan päälle.

 

Lisätiedot 

info@sporttaamo.fi

Kurssin ohjaajat

Maija M

Vesi on ollut toinen kotini vauvasta asti ja olen aina löytänyt rauhan veden ääreltä. Minulla on monipuolinen urheilu- ja kilpailutausta, nuorempana uin myös kilpaa muutaman vuoden. Erilaisten ryhmien ohjaamisesta on karttunut kokemusta, valmentaessani lapsi- ja aikuisryhmiä cheerleadingissä 10 vuoden ajan. Aikaisemmassa työssäni lastentarhanopettajana kertyi monipuolista kokemusta lapsiryhmistä. Lapset ovat lähellä sydäntäni. Olen käynyt myös SUH:n uimaopettaja koulutuksen ja tykkään ohjata eri-ikäisiä uimareita. Suurin intohimoni on merenneitouinti. Pienestä asti olen ollut merenneitosielu ja merenneitonimeni on Meleda. Haluan, että jokaisella on mahdollisuus toteuttaa merenneitohaaveensa.

Kuvia

Kurssin järjestäjä