Etsitkö seurallesi saunailtatiloja? Haluaisitko lapsellesi unohtumattomat synttärijuhlat uimahallissa? 
Vai kutkuttaisiko elokuvaelämys uima-altaassa?

Tämä on juuri sinulle! Toteutamme Kilon uimahallin tiloissa monia tapahtumia. Voit valita valmiista tapahtumapaketeista tai suunnitella omasi - me toteutamme visiosi!

Valmiita tapahtumapakettejamme ovat:

  • Lasten synttärijuhlat
  • Merenneitoteemaiset juhlat
  • Saunaillat
  • Virkistyspäivät
  • Leffauinnit
  • Spa-henkinen kynttiläuinti

Tapahtumapaketit sisältävät tilamme yksityiskäyttöön, tapahtumarekvisiitat, pyyhkeet ja laadukkaat saippuatuotteet sekä tapahtumastasi huolehtimaan ammattitaitoiset hostimme tai uintiohjaajamme. Halutessasi tuomme myös monipuoliset menu-vaihtoehdot tapahtumaan.  


Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sporttaamo.fi ja kerromme lisää!

Luomme oikeanlaisen tunnelman tapahtumaasi sopivalla rekvisiitalla ja valaistuksella. 

Ratoja: 4

Pituus: 25 m

Syvyys: 1,4 - 2,2 m

Lähtökorokkeet: Ei 

Sauna: Kyllä

Tilat: pukuhuoneet ja suihkut erikseen miehille ja naisille

Tulo-ohje

Kutojantie 2 E, Espoo

Sportttaamon halli sijaitsee Kilon liikuntatalon tiloissa. Ajat sinne Kutojantieltä ja yritysrakennuksille käännyttyäsi heti vasemmalle. Päädystä aja tie ylös ja parkkipaikkojen jälkeen käänny vasemmalle. Uimahalli jää vasemmalle ja edestä löydät parkkitilaa. Sisäänkäynti rakennuksen kulmalta.

Kokeneet valmentajasi

Kaikki ohjaajamme ovat käyneet Suomen uinti- ja hengenpelastusliiton (SUH) uimaopettajakoulutuksen ja heillä on kokemusta eri ikäryhmien opettamisesta. Monilla on oma kilpauintitausta, tai ovat muuten ansioituneita uintivalmentajia.

Yksityinen uimahalli

Sporttaamon kursseilla koko halli on kurssilaisten käytössä, eikä muiden ihmisten hälinä tai katseet pääse häiritsemään. Altaat ovat 25 metriä pitkiä ja neljä rataa leveitä.

Haluatko vuokrata hallin tai radan?

Oletko uimaopettaja tai kuulutko vaikkapa triathlonporukkaan? Voit vuokrata Sporttaamon hallin myös omaan käyttöön. Hallissamme pystyt harrastamaan vesiurheilua monipuolisesti: uintia, vesijumppaa, vesipooloa. 

Lue lisää